28. 6. 2011 Superliga (6) KOMENTÁŘŮ

Kološ chtěl končit, nakonec ho ale přesvědčily přenosy Stanley Cupu

 



V průběhu loňské sezony přemýšlel vítkovický kapitán Petr Kološ o konci kariéry. Ne snad proto, že by se po úspěšném Poháru mistrů Vítkovicím v lize přestalo dařit. Prostě se chtěl daleko více věnovat studiu, profesní kariéře a životu a florbalové dění hodlal opustit. Nakonec ho ale definitivně přesvědčily televizní přenosy z play off NHL.

Člen širšího týmu české reprezentace dlouho přemítal, že uplynulá sezona bude jeho poslední v kariéře. A to i přesto, že je mu teprve 25 let. „Musím říct, že už jsem byl rozhodnutý,“ potvrzuje. Své myšlenky se však snažil udržet a nechtěl, aby se o tom mluvilo. „Nakonec jsme se nějak dohodli s týmem. Navíc je tu to akademické mistrovství a to bych si zahrál velmi rád, ale stejně uvidíme příští rok,“ vysvětluje.

Definitivní rozhodnutí ale stejně neudělal společně se spoluhráči a trenérem, ale při nočním sledování hokejového play off v NHL.
„Vzbudilo to ve mně pocity hráče. Je skvělé, že to v Čechách můžeme takhle hezky sledovat. Jinak bych byl asi opravdu z florbalu pryč,“ vysvětluje s úsměvem.

A tak teď už s Vítkovicemi začíná poctivě kroutit letní přípravu. „Musím se na to vrhnout, pěkně posilovna, běhání. A už bych chtěl konečně vyhrát ten Czech Open.“


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Sparta napsal:

    Kdo posílí Spartu na příští sezonu ?? Byl jsem se kouknout o víkendu na Jižním městě a že by nějak zvlášť posílili se mi nezdá !

    • Mistr :-) napsal:

      Sparta neposiluje, bude stavět na mladých a perspektivních. Co jsem viděl já, tak přišli zatím snad jenom Rodina a Pastor z Chodova. A to jsou taky jenom mladí kluci. Uvidíme jestli to bude stačit na první ligu, potažmo na postup…?

  • Pražan napsal:

    Okurková sezóna. Florbal.cz nemá o čem psát, tak píše o ničem….

  • režiser napsal:

    Avatar :))

Napsat komentář

*