Nejen v České republice, ale i ve Finsku se chýlí boje o titul do svého konce. Helsinky se staly prvním finalistou a utkají se s vítězem pátého zápasu mezi SPV a Tapanilanem Ëra.
28. 3. 2009 Finsko (0) KOMENTÁŘŮ

Helsinky jsou prvním finským finalistou

 



SPV – Era: 6:3, 2:5

V sérii mezi Tapanilanem a SPV se bude rozhodovat v pátém utkání. Ve třetím duelu byli šťastnější hráči SPV, kteří zvítězili 6:3. V tomto zápase si připsal hattrick Tuukka Kiviranta a přispěl tak velkou měrou k vítězství svého celku.

Ve čtvrtém utkání mělo SPV mečbol, který však nedokázalo využít. Hráči zmiňovaného celku vstoupili do utkání lépe, když po první třetině hájili těsný náskok 1:0. Pak ale začal úřadovat Tapanilan a dokázal zvítězit poměrem 5:2.

SSV Helsinky – Josba: 8:3

V této sérii bylo od začátku jasné, kdo ji vyhraje. SSV nedalo Josbě sebemenší šanci. Ve třetím utkání dominovali hráči Helsinek od začátku až do konce utkání.

Nutno vyzdvihnout snipera SSV Tera Tittu. Tento hráč dokázal v utkání vstřelit Josbě celkem čtyři branky a stal se jednoznačně hvězdou zápasu. Helsinky tak mohou nabrat před finálovými duely sílu a budou čekat, kdo se jim v boji o titul postaví.

Foto: Olli Laukkanen, www.paakallo.fi


Autor: Jakub Kašpar



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*