Eva Samková
9. 6. 2014 Ostatní (1) KOMENTÁŘŮ

Chytej jako Eva Samková! Olympijská vítězka oblékla gólmanskou výstroj

 



Eva Samková v únoru pobláznila Českou republiku. Na olympiádě v Soči jasně vyhrála snowboardcrossový závod a měla radost ze zlata. O víkendu zaklekla do florbalové brány a udělala radost i šestnáctiletému mladíkovi Pavlu Boškovi, který po srážce s autem zůstal v péči svých nejbližších.

Eva Samková už na těžké zranění kotníku dávno zapomněla. Kosti srostly a tak se usměvavá holka z Vrchlabí zase pouští do přípravy. Na charitativní exhibici v Benátkách nad Jizerou byla zřejmě nejsledovanější osobností, třeba i proto, že nebojácně zaklekla do florbalové brány.

Však to nebylo poprvé, kdy si florbal zahrála. „Vrátila jsem se do školních let. Dokonce si vzpomínám, jak jsme jely s holkama i na jeden florbalový turnaj,“ přiznala.

Eva Samková ve florbalové bráně

Eva Samková ve florbalové bráně

Když pověsila na svůj facebookový profil fotku, jak je oblečená do gólmanského vybavení, strhla se lavina komentářů. Její fanoušci v neflorbalových zemích se možná divili, jaký nový typ snowboardových kalhot olympijská vítězka testuje. Ona ale opravdu vlezla do florbalové branky a exhibici si užila naplno. „Byla jsem nervózní. Jeden gól mě hodně mrzel, ten jsem neviděla. Ale nebylo to tak hrozný,“ popisovala své pocity.

Radim Vrbata

Radim Vrbata

Akce, kterou každoročně pořádá rozhlasový reportér Pavel Petr, se letos rozrostla do dvou hracích dnů a vedle Evy Samkové se jí zúčastnil třeba i Radim Vrbata, střelec ze zámořské NHL, hokejisté HC Lev Praha, fotbalisté Liberce,a i trenér Jiří Plíšek, který pro velký fotbal objevil bosenskou fotbalovou hvězdu Edina Džeka.

A co je důležité, během dvou dnů se vybralo na dobrou věc 72 tisíc korun.

Florbalová exhibice v Benátkách 2014

Florbalová exhibice v Benátkách 2014


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*