2. 10. 2014 Pohár mistrů (1) KOMENTÁŘŮ

Nevadí, vyspíme se a zítra porazíme Curych o 2 branky, burcuje Řezanina

 



Lukáš Řezanina měl proti Happee o motivaci postaráno. Slovenský šikula totiž loni ve Finsku absolvoval studijní program Erasmus a při této příležitosti byl v kontaktu s Happee. Jak sám říká, měli spolu dohodu, kterou Finové nedodrželi. Dnes ho navíc porazili. Řezanina je však přesvědčen o tom, že zítra Vítkovice porazí potřebným rozdílem Curych a do semifinále projdou.

Zápas proti týmu z Jyväskylä bral prestižněji. „Ano, trochu určitě. Je to složité, něco mi slíbili a nedodrželi. Mám na ně kvůli tomu trochu těžké srdce,“ vyznal se. Že by ale šel na hřiště s tím, aby ukázal, koho v Happee nechtěli, to od slovenského informatika nečekejte. „Tady hraju za Vítkovice, takže možná v duchu, ale na hřiště jdeme jako tým s jedním cílem, a sice postoupit,“ uvedl.

Po zápase chodil po hale se zakrvácenou rukou. Hrálo se snad moc tvrdě? „Ani ne, v pohodě, tempo bylo super. Hodně kluků říkalo, že kdyby takové zápasy byly v lize, je to paráda,“ nadhodil.

Flintu do žita po první prohře neházel. „Nevadí, vyspíme se, zítra porazíme Curych o 2 branky a jsme tam. Výsledek je v tomto ohledu dobrý,“ poznamenal. Utkání Vítkovice ztratily v posledních minutách 2. třetiny. „Měli jsme proměnit šance, které jsme měli. Bohužel, byl to první zápas a nám chyběl klid, který máme v Česku,“ vypozoroval.

Jak vyzrát na „Kobylky“ z Curychu, vedené florbalovou superstar v podobě Kima Nilssona? „Je to fyzicky silný tým, ale jsou to Švýcaři, nejsou tak florbaloví. My víme, co máme dělat – vyhrát o 2 branky,“ vyhlásil bojovně Řezanina.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*