Zklamaní florbalisté Pardubic.
4. 10. 2014 Český pohár (3) KOMENTÁŘŮ

Extraligové Pardubice vyřadil tým ze 3. ligy

 



Pardubice v domácím poháru selhaly. V osmifinále je vyřadil Sokol Mukařov, tedy tým až ze 3. nejvyšší soutěže. Pardubičtí 2 třetiny tahali za kratší konec, v úvodu poslední periody ale dokázali utkání otočit. Jenže domácí Středočeši, hrající své zápasy v pražských Kunraticích, díky brance Jakuba Nohy a Tadeáše Velechovského definitivně zvrátili výsledek ve svůj prospěch. Z postupu se raduje také brněnský Hattrick.

Pardubice přijely do Prahy i s největšími esy. V sestavě Sokola nechyběl Martin Zozulák, Ivo Teichman nebo Jakub Burian. A právě tito hráči se především starali o gólové příspěvky svého týmu. Jenže Východočechům se jinak nedařilo. Až do poloviny 3. třetiny museli vždy dohánět náskok soupeře.

Pak úřadoval právě Martin Zozulák, hlavní snajpr pardubického klubu a 2 brankami otočil skóre. Domácí ale nesvěsili zbraně. Dvěma slepenými góly zaskočili favorita, který už se na odpověď nezmohl. Mukařov, který má ve svém středu několik bývalých extraligových hráčů včetně dlouholeté stálice Tatranu Aleše Hlavičky, se tak postaral o zatím největší překvapení tohoto ročníku Poháru České pojišťovny.

Naproti tomu brněnský Hattrick i přes značné potíže splnil roli favorita a postoupil do čtvrtfinále. Výhra nad třebíčskými Snipers se však nerodila jednoduše. Hattrick musel dohánět 3gólové manko, zachránila ho však vyvedená závěrečná pasáž utkání.

Páteční výsledky osmifinále Poháru České pojišťovny:

TJ Sokol Mukařov – Sokol Pardubice 5:4 (2:1, 1:1, 2:2)
Branky:
3. Šiman (Velechovský), 9. Noha, 23. Svatoš (Noha), 52. Noha (Velechovský), 54. Velechovský (Hlavička) – 20. Škeřík (Zozulák), 21. Teichman (Zozulák), 47. Zozulák (Burian), 49. Zozulák (Burian). Diváci: 45.

Snipers Třebíč – FBŠ Hattrick Brno 4:5 (1:0, 3:2, 0:3)
Branky: 18. Dlabač (Janata), 23. Petr (Nejedlý), 26. Sedláček (Krejčí), 40. Dlabač (Krejčí) – 35. Houbal (Houšť), 37. Felkl (Hauser), 55. Houbal, 58. Habr (Houbal), 58. Hauser. Diváci: 52.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*