Vojtěch Skalík Vojtěch Skalík
23. 10. 2014 Reprezentace - Muži (4) KOMENTÁŘŮ

Průšvih! Skalík si zlomil nohu, další levé křídlo je out

 



To je snad prokletí! Když se přiblíží termín mistrovství světa, začnou se počítat zranění. Reprezentace přišla v úterý o Tadeáše Chrousta. Variantou na levé křídlo ale mohl být superstřelec ze Švýcarska Vojtech Skalík. Jenže i u něj vyšetření prokázalo zlomeninu chodidla.

I když měl Vojtěch Skalík pozici u národního týmu nejistou, stále byl jistou variantou doplnění týmu. Po víkendovém utkání v Thunu, které Alligator Malans vyhráli 5:4 v prodloužení, si však bude muset dát český florbalista pauzu.

Ve 28. minutě utkání nahrával na gól Klägerovi. O tři minuty později už ale bylo zle. „Bylo to po souboji, cítil jsem, jak mi někdo šlápl na nohu,“ popsal Vojtech Skalík osudnou chvilku serveru unihockey.ch.

„Myslel jsem si, že to budou jen vazy, ale lékaři nakonec objevili zlomeninu,“ musel smutně dodat. Čeká ho nyní nucená čtyřtýdenní pauza a zároveň definitivní konec myšlenek o mistrovství světa.
Vojtěch Skalík hrál naposledy za národní tým v únorové kvalifikaci, od té doby se ale v reprezentaci neobjevil. Poslední šampionát také musel vynechat. To si na závěrečném soustředění pro změnu zlomil ruku.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*