Technology Florbal MB Technology Florbal MB
6. 1. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Boleslav už není Billy Boy! Uprostřed sezony mění partnera, bude Technology

 



Zapomeňte na éru značky Billy Boy, koncem roku 2014 vypršelo dohodnuté partnerství. Florbalisté Mladé Boleslavi netradičně v polovině sezony mění název klubu a rovnou představili svého nového partnera. Nově budou vystupovat pod názvem Technology Florbal MB.

„S koncem roku 2014 vypršela smlouva o spolupráci florbalového klubu a BILLY BOY a naskytla se možnost, aby se společnost Technology, náš dlouholetý sponzor, stala novým generálním partnerem. Majitelem firmy je Ing. Petr Grünfeld, můj dlouholetý kamarád, a tak pevně věřím, že se budeme moci společně radovat z velkých florbalových úspěchů,“ uvedl prezident Technology Florbal MB Ing. Josef Volf.

Společnost Technology působí na trhu od roku 1992 a nabízí široký sortiment balících strojů, balících linek a obalů. S mladoboleslavským florbalovým klubem spolupracuje od roku 2011.

„Těší mě, že jsme se domluvili na širší spolupráci. Florbal považujeme za krásný sport, vhodný pro širokou populaci, s rostoucím zájmem mezi mládeží a bez kazů, které se objevují ve větších sportech. To je nám sympatické. Mladoboleslavský klub pod vedením prezidenta Josefa Volfa a realizačního týmu dosahuje pozoruhodného pokroku,“ řekl majitel společnosti Technology, s. r. o. Ing. Petr Grünfeld.

Obě strany se domluvily na generálním partnerství do konce sezony 2015/2016. Prvním zápasem, do kterého florbalisté Mladé Boleslavi nastoupí pod značkou Technology Florbal MB, bude semifinále Poháru České pojišťovny proti TJ JM FAT PIPE Chodov. Hraje se ve středu 7. ledna od 20.00 hodin v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

„Jedná se o důležitý moment této sezony, protože obhajoba vítězství Poháru České pojišťovny je naším jednoznačným cílem,“ poznamenal prezident Technology Florbal MB Ing. Josef Volf s odkazem na loňský zisk cenné trofeje.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*