FBC Ostrava - Sokol Pardubice. Foto: Ladislav Káňa FBC Ostrava - Sokol Pardubice. Foto: Ladislav Káňa
23. 2. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Když Sparta přesune zápas, budeme hrát v neděli, tvrdí Pardubice

 



I Pardubice sledují vývoj možných změn termínů pro poslední extraligové kolo. Pokud by se Spartě podařilo přesvědčit Bohemians k přesunu na neděli, změní se zřejmě i termín utkání Pardubic s Ostravou.

Pardubice na začátku sezony plánovaly odehrát zápas s FBC Ostrava až v neděli 1. března od 18 hodin. Jenže když je Ostrava požádala o přesunutí na sobotu, tak zástupci klubu souhlasili.

„Vzhledem k tomu, že Sparta zápas přesunula na čtvrtek, tak jsme se s Ostravou domluvili, že náš zápas odehrajeme už v sobotu v 18:00, což je pro nás obvyklý čas domácích zápasů a pro diváky určitě lepší termín,“
vysvětluje Martin Zozulák, který kromě toho, že na hřišti sází góly, působí v Sokole i jako místopředseda klubu.

„Ostrava s naším návrhem souhlasila. Je to pro ní lepší z hlediska dopravy a navíc je to i den odpočinku navíc pro všechny. Podmínka z FBC byla, že musí hrát Sparta dříve. Takže pokud by to chtěla přesunout na neděli, měli bychom i my,“ dodává šéf pardubického klubu Vít Drašar.

Podle informací florbal.cz už kontakt mezi Pardubicemi a Ostravou ohledně případného navrácení termínu utkání na neděli proběhl.

„Pokud to shrneme, na případný přesun zápasu Sparta – Bohemians bychom pravděpodobně i my reagovali také přesunem našeho zápasu,“ vysvětluje Zozulák.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*