Petr Skácel. Foto: Jan Smékal. Petr Skácel. Foto: Jan Smékal.
27. 2. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Jsme rádi, že Sparta vyhrála, říká Skácel. A dohoda byla nesmysl

 



Pardubice, nebo Ostrava. Jeden z nich si zahraje play off, druhý bude muset bojovat o záchranu. V sobotu navečer dojde k přímému souboji. Co si o něm myslí klubové ikony Martin Zozulák a Petr Skácel?

Pardubičtí florbalisté sice museli se Spartou svést malou mediální válku o termín zápasu, ale na tom, že potřebují získat bod k vysněnému cíli, to nic nemění.

„Pořád nám stačí remíza. Situace se mění jen pro Ostravu, která musí vyhrát v základní hrací době. Možná, že výhrou Sparty dostává náš zápas ještě větší náboj, než měl, pokud to tedy ještě jde,“ usmívá se Martin Zozulák.

To, že by týmy Ostravy a Pardubic nějak kalkulovaly o výsledku v případě sparťanského neúspěchu, byl podle něj nesmysl.

„Dohodnout zápas je podle mě naprosto nereálné a pokud o tom někdo přemýšlel, že to může nastat, tak je blázen. My se na sobotu těšíme, bude to jeden z největších zápasů naší historie se skvělou atmosférou a doufám že i se šťastným koncem pro nás,“
dodává Martin Zozulák.

Ostravské FBC se do hry o play off dostalo po skvěle sehrané druhé polovině sezony a s tím, že se bude rozhodovat v Pardubicích tak trochu možná jeho hráči počítali už delší dobu.

„Zápas v Pardubicích jsme vždycky chtěli a pořád chceme vyhrát za 3 body, cokoliv jiného si nepřipouštíme,“ říká Petr Skácel, který se v první polovině sezony přesunul na střídačku a jezdí s týmem jako asistent trenéra.

Zápas Sparty s Bohemians mu ale samozřejmě lhostejný nebyl. „Debata ohledně ovlivnění nebo rozdělení bodů šla mimo nás. A jsme rádi, že Sparta nakonec vyhrála a že nás nikdo nebude z nějakých nesmyslů obviňovat,“ dodal ligový rekordman.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*