Švédská elitní formace s Robinem Nilsberthem. Foto: Calle Ström, innebandygazinet.se Švédská elitní formace s Robinem Nilsberthem. Foto: Calle Ström, innebandygazinet.se
24. 4. 2015 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

České naděje zničil Nilsberth. Švédsko vyhrálo 7:3

 



Česká florbalová reprezentace podlehla ve svém prvním utkání na Euro Floorball Tour v Sandvikenu domácímu Švédsku 3:7. Zápas patřil Robinovi Nilsberthovi, který byl u pěti gólů domácích.

Do branky českého týmu zaklekl novic Jan Binder a na mezinárodní scéně ho přivítal už ve 4 sekundě urostlý Robin Nilsberth. Nová akvizice Storvrety, řádila celý zápas, zaznamenala 2 góly a 3 asistence.

Na Nilsberthův gól sice brzy odpověděl při svém prvním reprezentačním střídání Vojtěch Bagin. Enstöm ale už v 5. minutě vrátil Švédům vedení.

Domácí tým odskočil ve druhé části na rozdíl tří gólů, když o sobě dal vědět i Kim Nilsson. Češi se sice ve druhé polovině zápasu snažili, nejvytíženějším mužem byl ale přesto gólman Binder, který čelil 40 střelám.

Švédsko – Česko 7:3 (2:1, 3:1, 2:1)
Branky:
1. a 38. Nilsberth, 28. a 32. Kim Nilsson, 5. Enström, 43. Svahn, 55. Hedlund – 2. Bagin (M. Šimek), 37. Sladký (Veltšmíd), 47. Suchánek (Veltšmíd). Vyloučení: 2:1. Využití: 1:0. Střely na bránu: 40:26. Diváci: 1280.

Sestavy:
Švédsko:
Rehn – Nilsberth, T. Gustafsson, Wallgren, Roos, Hedlund, Fernqvist, Holmgren – Enström, J. Samuelsson, Kim Nilsson – A. Andersson, Rudd, Stenberg – Larsson, Svahn, Nordgren – Adriansson, E. Johansson.

Česko: Binder – Suchánek, Veltšmíd, Šešulka, Podhráský, Sýkora, Ullman, Jelínek – Tokoš, Tomašík, Sladký – Dóža, Mikeš, Šebek – Tom. Chroust, Bagin, M. Šimek – Valeš, Jendrišák.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*