Petr Pastor. Foto: Roman Dušek, facebook Petr Pastor. Foto: Roman Dušek, facebook
19. 5. 2015 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Letadlem k novému angažmá! Pastor míří z Chomutova do Ostravy

 



Ostravské FBC možná získalo nečekanou posilu. Z dalekého Chomutova by měl přijít Petr Pastor, bývalý hráč Chodova, Liberce a Sparty. Sám se nabídl vedení klubu, následně absolvoval několik tréninků a dohodl se na angažmá.

Petr Pastor je navíc asi první český florbalista, který využil letecké dopravy, aby se rychle přesunul přes celou republiku a získal nový kontrakt. „Chtěl jsem si oživit cestu,“ směje se třiadvacetiletý florbalista.

Petr Pastor, facebook

Petr Pastor, facebook

Přesun do Ostravy je pro mnohé překvapením, ale Pastor to tak nebere. „Chtěl jsem možná zase trochu změnit život. Zajistil jsem si v Ostravě práci, školu pořád budu dálkově dělat v Praze,“ vysvětluje své kroky florbalový dobrodruh. „Spojil jsem se s vedením FBC a chtěl bych ukázat, že i po třech operacích může být hráč v extralize užitečný,“ řekl pro florbal.cz.

Poslední dvě sezony hrál Pastor třetí nejvyšší soutěž v Chomutově, a i když tamní FBC měl blízko k postupu mezi nejlepších 24 týmů, tak neuspěl. I proto se Pastor rozhodl pro změnu.
Má za sebou týden tréninků a testů a nyní se ještě musí dohodnout se Spartou, jejímž je hráčem. „Snad to nebude problém,“ věří.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

  • Ondra napsal:

    On užitečný je i vodonoš na vozejku. To snad musel zaplatit Rolfovi, aby vzal takovýho vořežpruta.

    • Honza napsal:

      Nevíš nic o tom, jak moc makal na tom, aby se zas dostal do extraligy. Nevíš pravděpodobně ani nic o tom, jak byl dobrej dřív ani kolik bodů měl tuhle a předešlou sezónu. Pevně věřím, že ti hned v prvním zápase za Ostravu zavře hubu. Je talentovane, mladej dříč a uvidíš, že za to bude stát…

Napsat komentář

*