Martin Řehák (druhý zprava) se dočkal prvního angažmá v extralize. Foto: Flickr IFF
24. 5. 2015 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Jičín povede Martin Řehák. Chce přivést slovenská dvojčata

 



Florbalistky Jičína mají nového trenéra. Do druhé extraligové sezony je na lavičce povede Martin Řehák, jenž dosud působil u prvoligových žen Hradce Králové a na mezinárodní scéně si udělal jméno jako trenér ženské reprezentace Slovenska, kterou provádí progresem po boku Jaroslava Markse. Do kádru by rád přivedl Kristínu a Paulínu Hudákovy, k dispozici bude mít také Karin Vavrečkovou a Andreu Satýnkovou.

Trenér, který ve čtvrtek 28. května oslaví sedmačtyřicáté narozeniny, dostal předčasný dárek v podobě prvního extraligového angažmá. „Myslím si, že jsme s vedením klubu našli ve všech věcech shodu. Už jsem byl představen hráčkám,“ potvrdil webu Florbal.cz své angažování.

Otevřeně promluvil také o svých plánech na posílení kádru. „Snažíme se dovést tři kvalitní hráčky: jednáme s dvojčaty Hudákovy a chtěli bychom Elišku Buchalovou. Jinak by se tým měnit neměl,“ vzpomíná Řehák na talentovaná slovenská dvojčata Kristínu a Paulínu.

Jasno už je také o dalším působení Karin Vavrečkové a Andrey Satýnkové. „Obě budou v Jičíně pokračovat, navíc Karin bude mou hrající asistentkou,“ prozradil Martin Řehák.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*