Karel Ťopek Karel Ťopek
27. 6. 2015 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Pantery povede Karel Ťopek. Minulá vedení nevyužila zájem lidí, říká

 



Otrokovičtí Panteři mají za sebou valnou hromadu, na které zvolili nové klubové vedení. Důvěru vést klub do dalších sezon dostal aktivní hráč Karel Ťopek.

Poté, co oznámil rezignaci na svůj post Dan Folta, panovalo v Otrokovicích pár týdnů bezvládí. Valná hromada ale nakonec logicky zvolila do čela klubu klubovou ikonu.

Karel Ťopek v Otrokovicích florbalově vyrůstal, než odešel za angažmá do Vítkovic, se kterými slavil v roce 2009 mistrovský titul. V roce 2011 se vrátil zpět a byl i u otrokovické cesty extraligou. V uplynulé sezoně působil v klubu jako kapitán i hrající asistent trenéra.

Pantery ale loni postihla krize a po extraligové záchraně bylo zřejmé, že se bude měnit i klubové vedení. Ťopek se obklopil čtyřmi spolupracovníky, se kterými bude chtít vrátit A-tým zpět do bezpečných pater tabulky a hlavně stabilizovat klub jako takový.

„Všem nám záleží na klubu a chceme pomoci. Přihlásili jsme se společně a každý bude mít svou danou činnost, kterou bude dělat naplno. Stojím si za tím, že tento systém bude fungovat,“ věří.

Daleko více než jeho předchůdci chce dát na spolupráci s fanoušky a rodiči. „Očekávám spoustu práce, kterou máme společně všichni před sebou. Nemyslím pouze vedení klubu, ale všechny hráče, členy a samozřejmě rodiče, kteří klubu fandí. Jsem přesvědčen, že lidí, kteří mají zájem klubu pomáhat na jakékoli úrovni, je tady spousta. Bohužel minulá vedení toho dle mého názoru nevyužila,“ říká Karel Ťopek.

Sám bude i nadále extraligu hrát a tým by viděl na konci sezony nejhůře na 8. místě.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*