Nový trenér Tatranu Střešovice ví, že jej nečeká snadná práce. Foto: Tatran Střešovice
2. 7. 2015 Extraliga žen (9) KOMENTÁŘŮ

K ženám Tatranu jde mistr Slovenska. Povede je Roman Karczmarczyk 

 



Ženy Tatranu Střešovice mají nového hlavního trenéra. Ojedinělým výběrovým řízením prošel vítězně Roman Karczmarczyk, který loni dovedl k extraligovému titulu muže Žiliny. Pro trenéra původem z Jablunkova se jedná o premiéru v extralize žen.

Jmenování Romana Karczmarczyka je v pořadí již třetí potvrzenou změnou v nejvyšší ženské soutěži. Jako první oznámili změnu na postu lídra lavičky Bohemians, kde vsadili na Jaye Backmana, Martin Řehák převzal Jičín a nyní Karczmarczyk povede ženy Tatranu.

Mladý trenér má odtrénovány první jednotky ve Střešovicích a zázemí oddílu jej nadchlo. „Překvapilo mě především dokonalé zázemí klubu, kde v jedné budově mohou hráči strávit celý tréninkový den včetně kondičního tréninku, tréninku v hale až po regenerační složku. To jsem opravdu nečekal,“ říká uznale na adresu nového zaměstnavatele.

Sám ví, že jej nečeká snadná práce. „V nadcházející sezoně nás čeká těžká práce a budeme se snažit především vyhnout se baráži. Rád bych se věnoval zapracování mladých kvalitních tatranských juniorek do A týmu,“ nastínil Roman Karczmarczyk na webu Tatranu.

Luděk Pasecký v realizačním týmu zůstává jako trenér brankářek, o dalším asistentovi Tatran ještě jedná.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • jardajagr napsal:

    Aky majster Slovenska? ved ho zahnali zo žiliny

  • Peter napsal:

    Jeho jmeno nevyslovujte pred Skruzou. Jim napsana publikace pro trenery je dle ZS nejhorsi prace vsech dob 😮

  • JII napsal:

    Hlavně nechápu jak mohl projít „vyběrovým řizením“ Kurňa kdy už tyhle rychlokvašky ,pochopěj. Že trénovat chlapy a ženský je kurevsky velkej rozdíl. U ženskejch je to především o roli psychologa a to , nemůže člověk ze dne na den změnit. To jsou roky trénování od nejmenších holčiček až po ženy. Stejně dopadne jako Uher u reprezentace. To byl ten samej případ ,trenérský rychlokvašky k dívčí kategorii

  • Norbert napsal:

    Tohohle člověka vyhodili i z jeho domácího klubu z Jablunkova, protože tento klub vytuneloval, navíc florbal vůbec neumí hrát, vždyt ho každý druhý žák přehraje a pochybuju, že umí i trénovat. Jen myslel, že to je hodně špatný joke, ale asi není.

  • Mr. Clones napsal:

    Autor si aj overil fakty, ci len pise „senzacie“? Tento „trener“ vydrzal na lavicke Ziliny az 4 zapasy, kym zistili, ze o florbale vie ****. Takze ako ich doviedol ku titulu? S ovladacom od PlayStation v ruke??? Ach jaj.

  • Juan Salas napsal:

    On už během pár dní skončí i na Tatranu.

  • rodič napsal:

    Na Tatranu nikdy nebylo zapotřebí mluvit na střídačce sprostě, to by se musel naučit

  • ich napsal:

    Stejnak všichni víme, že je to připravený pro Marvánka. Tenhle byl jen na to,aby zaštítil období než plně nastoupí Marvánek

Napsat komentář

*