Od nově příchozí hráčky si ve Vítkovicích slibují přímočarost. Foto: FBC Ostrva
3. 7. 2015 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Kiecková patří Vítkovicím. FBC splnilo slib, kvituje vítkovický šéf Krásný

 



O přesunu útočnice Romany Kieckové mezi ostravskými extraligovými celky se mluvilo dlouho, zájem Vítkovic o rychlonohou útočnici byl veřejným tajemstvím, vždyť vítkovický šéf Tomáš Krásný neúspěšná jednání sám zmínil na oficiálním webu klubu. Členka širšího kádru reprezentace žen nakonec dres mění až nyní a ve Vítkovicích kvitují, že vedení FBC dodrželo zimní dohodu.

Ze slov nejvyššího muže vítkovického klubu je slyšet úleva. „Jsme rádi, že se nám, po více než ročním snažení, podařilo přestup zrealizovat,“ řekl Florbal.cz Tomáš Krásný. „Jednání s FBC nebyla jednoduchá. Musím ale ocenit, že jeho vedení dodrželo svůj slib, že po sezoně k nám Romanu pustí,“ veřejně kvituje chování managementu FBC Ostrava.

Od nové svěřenkyně trenérů Veleckého, Veselého a Dudeška očekává tah na bránu. „Věřím, že s Romčou přijde do naší hry více přímočarosti a gólů,“ přeje si Tomáš Krásný. „Složení týmu se začíná rýsovat a já se čím dál tím více těším na novou sezonu,“ dodává spiklenecky.

S úsměvem komentuje své nové angažmá také samotná Romana Kiecková. „Konečný verdikt jsem se dozvěděla teprve včera. Rozhodně jsem za přestup do Vítkovic a možnost zahrát si s hvězdami ráda,“ nešetří vzletnými slovy na adresu nových spoluhráček.

Přestup do Vítkovic by Kieckové mohl pomoci také směrem k národnímu týmu, do kterého již nakoukla. „Doufám, že ano, ale sama vím, co dělám za chyby, že jsem nedbalá při plnění tréninkového deníku a samozřejmě jsem měla také problémy se zády,“ popisuje svá trápení a neřesti.

Věří ale ve světlé zítřky. Snad dám vše do pořádku a zase chytím tu správnou formu a chuť posunout se,“ přeje si s tím, že Vítkovice jí v tom určitě pomůžou.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*