Bulldogs Brno na Czech Open 2015. Foto: Pavel Růžička, www.czechopen.cz Bulldogs Brno na Czech Open 2015. Foto: Pavel Růžička, www.czechopen.cz
19. 8. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Czech Open a Brno: Slušná ofenziva a jediná porážka

 



Bulldogs zanechali v Praze sympatický dojem a za celý turnaj prohráli jediný zápas s Könizem. Jinak dokázali remizovat i se švédským Warbergem!

Trenéra Bulldogs Jana Kadlece rovněž může těšit fakt, že se jeho svěřenci v útoku prosazovali i proti kvalitním soupeřům. Finskému Tapanilanu nasázeli pět branek a vybojovali remízu 5:5, smírně se rozešli také s hvězdami nabitou Mladou Boleslaví.

Sestava Bulldogs Brno na Czech Open 2015:

Brankáři:
Filip Kejík (Filip Kühn)

Obrany:
Jiří Bauer – Aleš Jakůbek
David Hauser – Josef Žižka
Lukáš Jalový – David Hrazdira
Petr Jeski

Útoky:
Jiří Koutný – Jiří Juhaňák – Luděk Ondráček
David Coufal – Petr Kadlec – Jakub Mendrek
Tomáš Brom – Marek Fuchs – Petr Voltner
Miroslav Kladivo, Jan Grábl

Nejproduktivnější hráči:
4 (3+1) David Coufal
4 (2+2) Jiří Juhaňák
3 (3+0) Petr Voltner
2 (2+0) Jiří Bauer
2 (2+0) Luděk Ondráček

Co se týče posil, nejsou na tom Bulldogs vůbec špatně. „David Hauser je prověřený a zkušený, od ledna s námi trénuje. Má přínos pro tým a zvýší konkurenci v obraně,“ hodnotí posilu do zadních řad kouč Kadlec. Buldoci rovněž přivedli mladého střelce Petra Voltnera. „Když nastoupí, tak většinou dá gól. Má všechno před sebou. Priorita u něj je ale zatím juniorská liga.“

Přehled zápasů:
Brno – Köniz 2:4
Brno – Chodov 4:2
Brno – Warberg 2:2
Brno – Mladá Boleslav 1:1
Brno – Tapanilan 5:5

Trenér brněnských Bulldogs je za herní prověrku v rámci Czech Open rád. „Ještě to budeme hodnotit. Zatím je výstup takový, že nám to odkrylo slabší místa. Máme za sebou dobrých šest zápasů včetně přípravy s Vítkovicemi a odehráli jsme slušný standard,“ hodnotí uplynulé dny.

Význam Czech Open však nepřeceňuje a vzápětí dodává, že příprava Bulldogs ještě vyvrcholí. „Čeká nás turné ve Švýcarsku, kde se střetneme i s Curychem, Klotenem či Rychenbergem,“ poodkrývá Kadlec, s kým se Brno utká.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*