Martin Koutný, nová posila Chodova. Foto: Pavel Růžička, www.czechopen.cz Martin Koutný, nová posila Chodova. Foto: Pavel Růžička, www.czechopen.cz
20. 8. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Czech Open a Chodov: Výhru nad Švédy zastínilo rychlé vyřazení

 



Chodov na letošním Czech Open překvapil vítězstvím nad švédským Warbergem. Hned druhý den si však neporadil s brněnskými Bulldogs a předešlou výhru tak trochu znehodnotil.

Chodov už předtím nestačil na pozdějšího finalistu Köniz a v předkole play-off vypadl po porážce s Grünenmattem. Z výsledkového hlediska se tak týmu z Jižního Města turnaj nevydařil.

Příslibem do budoucna však mohou být výkony švédského obránce Rasmuse Larssona. Dobře se uvedli také další posily.

Sestava Chodova na Czech Open 2015:

Brankáři:
Martin Zich (Daniel Mück)

Obrany:
Rasmus Larsson – Martin Pražan
Tomáš Sýkora – Tomáš Vávra
David Bouša – Michal Kotlas
Martin Flousek, Marian Jelínek

Útoky:
Miloš Tyl – Patrik Dóža – Dan Kašovský
Tom Ondrušek – Martin Koutný – Ondřej Bachtík
Jan Fiala – Michal Strachota – Filip Chmelíček
Vojtěch Procházka

Nejproduktivnější hráči:
7 (4+3) Tom Ondrušek
5 (3+2) Martin Koutný
4 (3+1) Patrik Dóža
4 (2+2) Ondřej Bachtík
2 (0+2) Miloš Tyl

Nejúdernější dokázala být chodovská druhá lajna. Tom Ondrušek byl u sedmi gólů Chodova na Czech Open a stal se nejproduktivnějším hráčem svého týmu. Sekundoval mu Martin Koutný a pozadu nezůstal ani Ondřej Bachtík. Tři góly na turnaji zaznamenal také Patrik Dóža.

Přehled zápasů:
Chodov – Warberg 8:5
Chodov – Bulldogs Brno 2:4
Chodov – Köniz 2:5
Chodov – Grünenmatt 2:5

Trenér Chodova David Podhráský nebyl z výkonů svého celku nadšený. „Spokojen nejsem. Chtěli jsme odehrát více utkání, ale bohužel jsme víceméně dle představ odehráli pouze jeden zápas v turnaji,“ zhodnotil Czech Open.

Tým z Jižního Města v průběhu turnaje zkoušel zahraniční akvizici.  „Jediným vyloženě testovaným hráčem byl Rasmus Larsson, který ukázal, že může být zajímavým článkem do naší sestavy,“ vyzdvihl přínos švédského beka.

Nezklamal ani Ondřej Bachtík, který přišel na Chodov s cílem střílet branky. „Z nových hráčů se ukázal nejvíc, bohužel se následně zranil. A určitě také Dan Mück, který předvedl výborný výkon a je škoda, že jsme ho nemohli nasadit i v další fázi turnaje,“ lituje Podhráský předčasného vyřazení z turnaje.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*