Otrokovický tým na Czech Open 2015. Foto: facebook Panthers Otrokovice Otrokovický tým na Czech Open 2015. Foto: facebook Panthers Otrokovice
25. 8. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Otrokovice a Czech Open: Posila Krchňáček pálil ostrými

 



Pod novým koučem, ale s osvědčenými oporami, vyráželi otrokovičtí Panthers na letošní Czech Open. V kategorii Pro nakonec došli do čtvrtfinále, kde jim stopku vystavili až pozdější vítězové z Pardubic.

Otrokovice se mohly na Czech Open opřít o výkony známých tváří. Michal Nagy, Karel Ťopek, Lukáš Uhrinovský – ti všichni se velkou měrou podíleli na třech výhrách, které tým ze Zlínska posbíral.

A nový trenér Panthers Pavel Gofroň byl určitě rád, že se v dobrém světle ukázala také nová posila jeho celku útočník Martin Krchňáček, který doposud hrál za divizní Spartak Hluk.

Sestava Panthers Otrokovice na Czech Open 2015:

Brankáři:
Radovan Michajlovič (Jaromír Malina)

Obrany:
Milan Kováč – Michal Nagy
Tomáš Kozlík – Jaroslav Spáčil
Michal Kořený – Jakub Zatloukal

Útoky:
Tomáš Sovják – Jaroslav Vaněk – Martin Krchňaček
Lukáš Uhrinovský – Karel Ťopek – Matěj Kostka
Martin Nagy – Václav Večeřa – Lukáš Blizňák
David Hrdina, Jan Němeček, Antonín Tichý

Nejproduktivnější hráči:
7 (1+6)   Michal Nagy
6 (6+0)   Martin Krchňáček
5 (4+1)   Karel Ťopek
5 (3+2)   Lukáš Uhrinovský
5 (3+2)   Martin Nagy

Pěkný bodový zisk posbíral obránce Michal Nagy, který byl se sedmi body nejproduktivnějším hráčem otrokovického celku. Se šesti trefami se nejpilnějším střelcem stal již zmiňovaný Krchňáček.

Přehled zápasů:
Otrokovice – Liberec 1:1
Otrokovice – Riga 4:0
Otrokovice – Köniz U21 4:8
Otrokovice – Ukrajina 8:2
Otrokovice – Vinohrady 5:3
Otrokovice – Pardubice 1:3

Otrokovičtí ve skupině uhráli čtyři body. S čistým štítem porazili Rigu a remizovali s čerstvě prvoligovým Libercem. Nestačili pouze na mladíky z Könizu, kterému podlehli vysoko 4:8.

V play off se Panthers vybičovali k dobrým výkonům. Postup přes Ukrajinu byl povinnost, ale až duel s Vinohrady ukázal, že Otrokovice mají na to vylepšit umístění z minulé sezony. Konec tak pro tým z Moravy nastal až ve čtvrtfinále, kde svěřenci Pavla Gofroně narazili na silné Pardubice.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*