Pardubice - Tatran v ČEZ Areně (2013) Pardubice - Tatran v ČEZ Areně (2013)
24. 9. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Do třetice v hokejové aréně! Pardubice budou chtít opět pokořit 1000

 



Pardubice si to zase s Tatranem rozdají v hokejové Tipsport areně. Východočeský klub stejně jako v předchozích dvou sezonách zorganizoval Florbalový den, jehož vrcholem bude právě duel s úřadujícím mistrem. V posledním vzájemném duelu ve Střešovicích vyhrály Pardubice v prodloužení. Podaří se jim před nabitým hledištěm něco podobného?

Na sobotní den se v Pardubicích hodně těší. A vedení klubu doufá, že se po roce znovu podaří slušně zaplnit ochozy. „Určitě chceme opět pokořit magickou tisícovku. Udělali jsme pro to maximum,“ vytyčil pro klubové stránky cíl Vít Drašar.

Superligový zápas s Tatranem ale nebude vším, co Florbalový den v Pardubicích nabídne. Už od rána se totiž budou v hokejové Tipsport areně prohánět malí florbalisté v rámci mládežnických klání. „Vyhlašování jednotlivých turnajů bude probíhat přímo na ploše během přestávek superligového zápasu. Pro začínající florbalisty to bude velký zážitek,“ vysvětluje Drašar.

Pardubice - Tatran v ČEZ Areně (2013)

V předchozích dvou sezonách se domácím proti Tatranu nepodařilo uspět. Úvodní přestřelka skončila 7:6 ve prospěch Pražanů, loni si Fridrich a spol. odvezli vysoké vítězství 9:4.

Naději však Východočechům dává zatím poslední vzájemný zápas. Pardubičtí překvapivě vyloupili Střešovice po výhře 8:7 v prodloužení. „Určitě to může hrát roli v našich hlavách. Na druhou stranu nás již Tatran zřejmě nepodcení,“ myslí si brankář Jakub Levínský.

Vstup do nové sezony se Pardubicím nepovedl, s otrokovickými Panthers padli 4:7. „Otrokovicím jsme body darovali vlastními chybami. V sobotu máme výtečnou možnost na reparát. Určitě nebudeme chtít naše fanoušky zklamat,“ přeje si kouč Sokola Ondřej Vichr.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*