Ještě, že jsme rychle vyrovnaly, říká Anet Jarolímová. Foto: Flickr IFF
2. 10. 2015 Ženský florbal (0) KOMENTÁŘŮ

Vítězný mix mládí a zkušeností. Ještě, že jsme rychle srovnaly, říká Jarolímová

 



Chodovské lvice postavily do hry vítězný mix mládí a zkušeností. Hráčkám jako Jarolímové, Vojáčkové nebo Beránkové proti Sveivě zdatně sekundovaly Plášková, Tožičková nebo Vrbová. Anet Jarolímová si posléze v mix zóně ulevila, že je dobře, že Chodov rychle srovnal na 1:1. „Jinak nevím, jak by zápas vypadal,“ uvedla.

Pro většinu chodovských hráček to byla premiéra na Poháru mistryň. „Nervozita byla, ale naštěstí máme dost zkušených hráček, takže jsme to zvládly,“ usmála se Magdalena Plášková. „Je to úplně něco jiného než mládežnický florbal. Ty holky jsou mnohem starší a větší než já. Ale myslím si, že jsme měly kvalitní letní přípravu, což nám velmi pomohlo, protože jsme soupeřky přehrály fyzicky,“ hodnotila utkání Johana Vrbová.

Z tábora poražených zněla smutná slova. „Nehrály jsme vůbec svoji hru, bohužel,“ smutnila Luzie Bilinska, která hrozila především z rychlých protiútoků, společně s lotyšskou spoluhráčkou Isjominou. „Byl to záměr, bohužel se většinou nepovedlo přihrát si více jak dvakrát. Škoda, že jsme pořád nehrály tak jako ve třetí třetině, protože první dvě jsme hrály opravdu špatně,“ hodnotila utkání.

Michaela Marešová v rozhovoru pro Florbal.cz předesílala, že má představu, jak se proti Sveivě prezentovat. „Pokyny, které jsme měly, jsme splnily. Takže s tímto můžeme být spokojeny,“ říkala Plášková. Přesto Chodov inkasoval jako první. „Nemyslím si, že to bylo nějak určující, na první gól se nevyhrává. Bylo podstatné, že jsme to zvládly posléze,“ podělila se Plášková o názor.

To Anet Jarolímová měla jasno o tom, že vyrovnání v následujícím střídání bylo nesmírně důležité.

Zaplať pánbůh za to, nevím, jak by jinak utkání vypadalo,“ ulevila si.

Všechny oslovené se ale shodly, že semifinále proti SC Classic bude úplně o něčem jiném.

Osahaly jsme si halu, nikoliv soupeře. Jak znám SC Classic, tak zítra budou hrát úplně jinak než dnes Sveiva,“ uvedla Jarolímová. „Zítřejší zápas bude zase úplně na jiné úrovni než dnes proti Norkám. Ale věřím, že to zvládneme, musíme se na soupeře dobře připravit,“ burcuje Vrbová.

Anet Jarolímová na závěr neunikla otázce, jestli na florbal zavítají otec s bratrem, kteří oba působí v místním prvoligovém fotbalovém klubu. Bude to opačně, oni se nedostanou na florbal, ale já na fotbal. Boleslav hraje zítra s Příbramí,“ usmála se Jarolímová.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*