Radost hráčů střešovického Tatranu. Foto: Flickr IFF Radost hráčů střešovického Tatranu. Foto: Flickr IFF
2. 10. 2015 Pohár mistrů (0) KOMENTÁŘŮ

Slevik nás nepřekvapil, říká Rebro. Proti Falunu si podle něj musí vše sednout

 



Norský Slevik si ve svém úvodním vystoupení na Poháru mistrů získal sympatie, byť na střešovický Tatran nakonec nestačil. Vikingové ale předvedli nebojácný výkon a vstřelili první branku, což, jak přiznal brankář Michal Rebro, bylo přesným opakem uvažovaného herního plánu Tatranu. Proti Falunu si podle Rebra musí vše v tatranské hře sednout.

Slevik začal utkání s Tatranem velmi aktivně. „Nepřekvapilo nás to. Věděli jsme, že to není žádný slabý tým, že na nás vlítnou,“ říkal po utkání brankář Michal Rebro, který tak byl okamžitě v permanenci. „Je to lepší než v Superfinále, kde jsem na začátku jenom lovil míčky z kasy. Člověk se cítí jistěji, když chytí tři, čtyři míčky,“ usmíval se po svém dalším povedeném představení.

Přesto Tatran inkasoval jako první, což narušilo jeho herní plán. „Plán zápasu byl nedostat první branku, takže komplikace to z pohledu herního plánu byla. Ale víme, že zápas se neprohrává v prvních deseti minutách, tudíž nebyl důvod k panice,“ s odstupem hodnotil Michal Rebro.

Po pátečním úspěchu čeká na Tatran nejtěžší možný soupeř – švédský Falun. „Dobře se vyspat, dobře se najíst a dát jim za ten kolotoč jenom dvacku,“ v nadsázce prozradil recept na úspěch Rebro. „Myslím si, že na takového soupeře se ani připravit nedá. Podle mě ani Storvreta v dobách své největší slávy, kdy vyhrála tuším třikrát za sebou švédskou ligu, tak dobrá nebyla,“ podělil se v mix zóně o názor útočník Marek Vávra.

O tom, jaký je Falun pojem, svědčí i následující slova Marka Vávry. „Rád bych diváky pozval na nás, na Tatran, ale myslím si, že tahákem bude právě Falun,“ pravil realisticky.

Také Rebro nakonec hodnotil vyhlídky na Falun střízlivě. „Myslím si, že to bude náročné utkání a proto, abychom s nimi hráli vyrovnané utkání, tak nám musí vše sednout,“ mluvil už vážně.

„Když se tak nestane, tak to může být masakr. Doufám, že nebude, že se dobře vyspíme a předvedeme to nejlepší, co v nás je,“ vyhlásil Michal Rebro bojovně.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*