Bulldogs Brno Bulldogs Brno
12. 10. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Popáté v řadě: Buldoci nedali Tatranu ani bod!

 



Brno prostě doma s Tatranem neprohrává. Televizní dohrávka 4. kola přinesla sice jen pět gólů, ale drama až do posledních sekund. Buldoci totiž příliš brzy začali bránit snadno nabytý tříbrankový náskok a nakonec jen s vypětím sil uhájili vítězství 3:2.

Brno v první třetině Tatran jasně přehrávalo, jako by byli Střešovičtí rozlámaní z cesty. Buldokům nechyběl pohyb, nápad ani drzost. Způsob, jakým Coufal pokořil Kafku, dokumentoval obrovské sebevědomí domácího týmu. A když pak uháněli na gólmanskou legendu sami Fuchs s Voltnerem, bylo to už 2:0.

Skvěle hrající centr třetí formace připravil premiérovou trefu pro osmnáctiletého nováčka jako na podnose. Rodákovi z Olomouce bude vitrínu zdobit míček, který bude připomínat, že premiérovou superligovou trefu dal právě legendárnímu Kafkovi.

Skvělý výkon Brna však skončil současně se třetím gólem ve Střešovické síti. Jiří Juhaňák skrytou střelou po výběhu využil přesilovku. Pak už se začali Buldoci soustředit hlavně na bránění. Tatranu sice osobní obrana domácích dělala problémy, přišly však i individuální chyby a tu Sládečkovu nekompromisně ztrestali Ullmann s Benešem.

Střešovičtí byli v posední třetině lepším týmem, jenže na Němečkův gól, znamenající stav 3:2, už navázat nedokázali. Chybělo jim štěstí i um. V závěru pohrdli přesilovkou a velmi dobře chytajícího Kuhna nepřekonali ani v závěrečné hře bez brankáře.

Dohrávka 4. kola superligy:

BRNO – TATRAN 3:2


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*