Pardubičtí vybojovali v duelu s Otrokovicemi dva body! Foto: Facebook Sokol Pardubice Pardubičtí vybojovali v duelu s Otrokovicemi dva body! Foto: Facebook Sokol Pardubice
20. 12. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Pardubice zdolaly Otrokovice po nájezdech

 



Pardubice doma přetlačily otrokovické Panthers po samostatných nájezdech a díky zisku dvou bodů se bodově dotáhly na Vinohrady. Duel rozhodl v šesté sérii nájezdů Marek Ďopan.

V jediném sobotním utkání 15. kola se zaskvěli oba dva brankáři. Úspěšnější nakonec byl Jakub Levínský, který dokázal sokolům pomoci k vítězství.

Jako první šli ovšem do vedení Otrokovičtí. V sedmé minutě se trefil Sovják. Už o tři minuty později bylo srovnáno, po přihrávce Zozuláka se prosadil Dlesk. Ve druhém dějství 386 diváků v Pardubicích gól nevidělo.

Branky začaly zase padat až v poslední dvacetiminutovce a opět u toho byl Martin Zozulák. Ten připravil další příležitost pro Teichmana, který zasunul míček za záda Michajloviče.

Jenže Panthers se nevzdávali, v závěru zkoušeli hru v šesti a za pět minut dvanáct vyrovnali. 71 vteřin před koncem zařídil Otrokovicím bod Vaněk.

V prodloužení gól nepadl, a tak musely rozhodnout nájezdy. V prvních pěti sériích se prosadili pouze Martin Zozulák a Michal Nagy, rozhodující se tak stala série šestá, ve které nejprve Ťopek neuspěl a Ďopan následně vystřelil Pardubicím druhý bod.

15. kolo Tipsport superligy:

Sokol Pardubice – Panthers Otrokovice 3:2 (1:1, 0:0, 1:1 – 0:0) po sam. náj.
Branky:
10. Dlesk (Zozulák), 41. Teichman (Zozulák), rozh. náj. Ďopan – 7. Sovják (Kováč), 59. Vaněk (Ťopek). Rozhodčí: Dolanský, Sýkora. Vyloučení: 2:2. Využití: 1:1. Diváci: 386.

Hvězdy zápasu:
*** Marek Ďopan
** Jakub Levínský
* Radovan Michajlovič


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*