Marek Zapletal na čas odloží zelenobílý dres. Foto: Facebook FbŠ Bohemians Marek Zapletal na čas odloží zelenobílý dres. Foto: Facebook FbŠ Bohemians
7. 1. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Klokan Zapletal bude hostovat v Otrokovicích

 



Útočník Bohemians Marek Zapletal odchází do konce sezony na hostování k otrokovickým Panthers. Zkušeného harcovníka hned na úvod čeká velmi pikantní zápas. Svůj první duel v novém působišti totiž odehraje proti „klokanům“.

Dvaatřicetiletý Zapletal má letos zapsáno deset startů. Posbíral v nich tři body za jeden gól a dvě nahrávky. Svou jedinou branku letos vstřelil v televizním utkání proti Vinohradům, když naskočil na své první střídání v zápase a po několika vteřinách poslal míček do sítě.

Jinak toho ale Zapletal moc v letošní sezoně neodehrál. Panterům bude chtít pomoci k účasti ve vyřazovací části. K tomuto cíli je může přiblížit už zítra, kdy Otrokovice na domácí půdě vyzvou právě tým z Děkanky.

Svou nejpovedenější sezonu v nejvyšší soutěži prožil Zapletal během ročníku 2012/13, kdy odehrál všechny zápasy v základní části a připsal si sedm branek a tři asistence. Bohemians tehdy dokráčeli až do čtvrtfinále play-off.

Zapletalův gól v čase 3:15.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*