Michal Nagy jede nájezd proti Ivanu Ponomarevovi. Michal Nagy jede nájezd proti Ivanu Ponomarevovi.
10. 1. 2016 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Jak Michal Nagy vyzrál na Ponomareva?

 



Otrokovice letos servírují svým divákům lepší výkony než v minulé sezoně. Panteři mají na svém kontě 20 bodů a nacházejí se na osmém místě superligy. Loni přitom měli ve stejném čase pouhých osm bodů.

Dobře si Panthers vedli také v 16. kole proti Bohemians. Ještě šest minut před koncem o gól vedli, když se po skvělé exekuci samostatného nájezdu radoval z gólu kapitán Michal Nagy a rozparádil tak tribunu otrokovické haly.

„Klokani“ však zápas nakonec otočili a vyhráli díky trefě Jakuba Šárky 5:4 v prodloužení. Podívejte se, s jakým přehledem vsítil Michal Nagy gól z nájezdu. Brankář Ponomarev byl bez šance.


Autor: red



KOMENTÁŘE

  • hnus napsal:

    mnohem úžasnější byla situace, která nájezdu předcházela….jelikož to trestné střílení viděly jen ty dvě Karkulky!!! Za stavu 3:3 šest minut před koncem si vymyslet nájezd, to chce mít velkou odvahu 😉

  • livergy napsal:

    Nájezd úplně jasný. Nekompromisní blokování hole..

  • Petr napsal:

    Docela by mne zajímalo, zda ty odrazy z bodových reflektorů vidí jen kamera pod určitým úhlem nebo i brankář na ploše. Předpokládám, že nikoliv, jinak by to nebylo regulérní. Mohl by mi někdo z Otrokovic odpovědět?

Napsat komentář

*