Mikuláš Komárek hattrickem rozhodl šlágr 20. kola. Foto: Flickr IFF Mikuláš Komárek dvěma góly pomohl svému týmu k vítězství. Foto: Flickr IFF
15. 2. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Kluci v lajně mi hodně pomohli, smál se střelec Komárek. Proti Vítkovicím pálí

 



Hrdinou souboje tradičních rivalů mezi Vítkovicemi a Tatranem se jednoznačně stal devatenáctiletý útočník pražského celku Mikuláš Komárek. Ostravany skolil hattrickem a navázal tak na svou premiérovou branku, kterou vstřelil v minulé sezoně stejnému soupeři. Po utkání ale říkal, že zásluhu na jeho výkonu má celá formace.

Devatenáctiletý talent ocenil, že výhra nebyla snadná. Bylo to těžké utkání, protože Vítkovice jsou na tom dobře fyzicky,“ řekl. Myslím si, že se nám povedla druhá polovina utkání, kdy jsme rozhodli slepenými brankami a dovedli utkání do vítězného konce,“ popsal ze svého pohledu klíčový moment.

Skoro to vypadá, že Vítkovice jsou Komárkovým oblíbeným soupeřem. Určitě, minulý rok jsem dal Vítkovicím svůj vůbec první gól v extralize. Kluci mi pomohli, dal jsem dva góly do prázdné branky,“ vysekl poklonu spoluhráčům Svobodovi a Janu Kolískovi. „Snažíme si vyhovět, hrajeme také trochu pro diváky,“ usmál se.

Utkání navíc sledovala návštěva o téměř 450 divácích. Je to tímto okořeněné. Přišlo navíc hodně lidí, což kvituji, hrál se otevřený florbal, který mi vyhovuje,“ pochvaloval si Mikuláš Komárek.

Tatran ještě stále bojuje o třetí pozici, z tohoto pohledu je výhra z Ostravy nesmírně cenná. „Pomůže nám to udržet třetí místo. Ještě bojujeme s Brnem a třetí místo je důležité z pohledu práva volby soupeře. Uvidíme, jestli na nás zůstanou Vítkovice nebo třeba Bohemians,“ hledí do budoucnosti Mikuláš Komárek.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*