Buldoci se radují z vítězství! Foto: MAD studio - Martin Dvořák. Buldoci se radují z vítězství! Foto: MAD studio - Martin Dvořák.
16. 3. 2016 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Buldoci doma nezaváhali, mečbol vystřílel Jiří Koutný

 



Brno je po dnešním televizním zápase blízko k postupu do semifinále Superligy. V hale Vodova Buldoci porazili Bohemians 9:5 a v sérii vedou 3:2 na zápasy. 7 kanadských bodů si připsal Jiří Koutný!

V předešlých čtyřech utkáních se vždy radovali z vítězství domácí a Brňané od začátku dělali všechno pro to, aby tomu tak bylo i dnes. Ve 3. minutě otevřel skóre utkání Radek Krajcigr a byl to vůbec první zásah vyhlášeného kanonýra v play off. Bohemians zvládli skóre otočit, ještě před sirénou se ale bývalý útočník Pardubic trefil znovu a na přestávku šly oba týmy za nerozhodného stavu.

Po pauze už začal řádit Jiří Koutný. Mladší bratr Martina, člena obávané první formace Chodova, dal na začátku druhé třetiny dva slepené góly a stejný kousek zopakoval i po zahájení třetí dvacetiminutovky. Klokani zvládli snížit na 3:4 a pak i na 5:6, to ale bylo z jejich strany vše.

Pět minut před koncem Koutný přidal svůj pátý gól a poté ještě za jeho asistence Krajcigr dovršil hattrick. Jiří Koutný přispěl k výhře 9:5 7 body za 5 branek a 2 přihrávky k tomu. Už před zápasem přitom patřil k nejproduktivnějším hráčům play off, dnes ale svoje bodové konto rovnou zdvojnásobil a se 14 body se dostal jednoznačně do čela produktivity vyřazovacích bojů.

Buldoci si hlavně díky němu vybojovali v sérii mečbol. Možnost ukončit sérii a postoupit mezi nejlepší čtyřku budou mít v pátek na hřišti soupeře.

Výsledek čtvrtfinále Tipsport superligy:

BRNO – BOHEMIANS 9:5 (stav série: 3:2)


Autor: Redakce Florbal.cz



KOMENTÁŘE

  • Vydra napsal:

    Bude se nějak řešit ta Bauerova inzultace protihráče?

    • Honza napsal:

      Proč? Není důvod – i kdyby v zápase za zákrok v čase 57:55 po 2′ trestu dostal ČK1 a 5′ (ČK3 by za to „pohlazení“ bylo myslím i na play-off hodně tvrdý), tak by se mu vyloučení měřily po sobě. Do zápasu tedy už žádný vliv a po ČK1 by v pátek stejně neabsentoval 🙂 I vzhledem k vyhrocenosti téhle série by byl nějaký další trest udělený zpětně hodně ústřel, zejména v kontextu s jakými řekněme unfair zákroky se prezentuje Bohemka ve hře. Vše výše zmíněné samozřejmě nemění nic na tom, že si tenhle „blikanec“ další potrestání ještě v zápase zasloužil;)

  • Brno napsal:

    Jak je možné, že článek neřeší nejmenovaného hráče, kterému nejmenovaní borci ve žlutém nepochopitelně odpustili minimálně ČK1

  • Jirka Lála napsal:

    Za ten zákrok měl BAUER vyfasovat minimálně 5 let natvrdo na zastávce městra PANKRÁC!!!!!

Napsat komentář

*