Hráčky Ostravy určitě cítí proti rivalkám z Vítkovic šanci. Foto: Ladislav Káňa - fbcostrava.cz
31. 3. 2016 Reprezentace žen (4) KOMENTÁŘŮ

Reprezentace vyzkouší ve Švédsku novou krev, šanci dostane třeba Režnarová

 



Dubnový mezinárodní termín je vždy specifický. Pro české florbalistky se bude konat týden po konci sezony, Finky skončí o den dříve, ale třeba Švýcarky čeká jejich ligové Superfinále v Klotenu až 30. dubna. Bude se navíc jednat o první akci nového reprezentačního cyklu, tudíž dostanou šanci některé neokoukané tváře. V našem týmu se bude jednat například o Markétu Režnarovou s Veronikou Zittovou.

První turnaj série EuroFloorball Tour po světovém šampionátu je vždy ojedinělý a každý tým na něm zkouší nové tváře. Například ve finské nominaci se tak objevila obránkyně Classic Minna Kallio, která si svou reprezentační premiéru počkala do svých třiatřiceti (!) let.

Také Češky přivezou neokoukané florbalistky: debutovat na EFT bude ostravská atletka Režnarová, útočnice ELITE Zittová nebo chodovská Tožičková, po odmlce se vrací Aneta Tvrzníková. Pokud uspějí, budeme s nimi pracovat dál,“ uvedl v oficiálním tiskovém prohlášení kouč Miroslav Janovský.

Pozici brankářské jedničky svěří Haně Ranochové, o motivaci hráček strach nemá. „Budeme na ně tlačit, aby si uvědomily, že klubová sezona pro ně sice již skončila, ale ta reprezentační je o pár dnů delší,“ prozradil Janovský.

Nominace reprezentace žen na turnaj série EuroFloorball Tour v Sandvikenu:
Brankářky: Kubíčková (Mora / Švédsko) a Ranochová (Chodov).

Hráčky do pole: Enenkelová, Kiecková a K. Paloncyová (všechny Vítkovice), Billá a Čapková (obě Herbadent), Tožičková a Řepková (obě Chodov), Rybičková a Zittová (obě ELITE), Koníčková (NST / Finsko), Krupnová (Pixbo / Švédsko), Leierová (Liberec), Mlejnková (Red Ants / Švýcarsko), Ratajová (SB-Pro / Finsko), Režnarová (Ostrava), Tvrzníková (Vinohrady), Urbánková (Mora / Švédsko) a Veselá (Bohemians).


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Chassidy napsal:

    Why are Negro dicks longer than white dicks? Is it geneitc or untrue. An why do monkeys at a zoo throw poo is that genetic or untrue? I am not a racist because I am a product of all races except Asian. I hate Asians they eat dogs.

  • http://www./ napsal:

    Your skin looks gorgeous! I’m sure mine has something to do with stress too. :)Haha, I’m so glad I’m not alone here! Although 4:20 is seriously brutal. I’m so sorry you have to deal with it too! LOL

  • Yes that’s true Ros. Unexpected internet failure is panic inducing. One of the biggest problems is that you can’t warn anyone so you run the risk of looking rude. I still think it is rather ironic that it happened to me on the day I needed it most. Spooky.On the other hand it was very sociable visiting friends to use theirs

  • It is not lost on us that his first wife was a model, and Cindy McCain is also a beauty pageant winner, right? Now, we are faced with Palin? Do we see a pattern here?Maybe this pick is the one who will keep Grampy McSame company on the bus instead of his „c**t“ wife. That’s just how he rolls.

Napsat komentář

*