Martin Vaculík a Luděk Beneš. Foto: Facebook Tatran Střešovice Martin Vaculík a Luděk Beneš. Foto: Facebook Tatran Střešovice
6. 4. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran povede Beneš, sdělil Vaculík. A pak šokoval další zprávou

 



Tatran má jasno. Novým šéfem střídačky A týmu bude Luděk Beneš. Webu Florbal.cz to ve středu ráno potvrdil prezident klubu Martin Vaculík. A není to jediná novinka ze Střešovic! Ta další, opravdu velká, se chystá…

Už v úterý přišla z tábora 16násobného mistra zpráva o konci trenéra Jiřího Jakoubka. Pod jeho vedením Tatran poprvé v historii nepostoupil přes čtvrtfinále. Nejen to ale byl impuls pro změnu. „Nehodnotím to ale negativně, série s Vítkovicemi byla fantastická a v posledním zápase nám chybělo trochu štěstí, které jsme si často vybírali v letech předchozích,“ konstatoval šéf klubu, když oznamoval, že se jedná o novém kouči.

V úterý večer pak ve Střešovicích rozhodli o novém šéfovi střídačky. „Bude jím Luděk Beneš a dál se tvoří realizační tým. Jiří Jakoubek pak bude trenérem juniorů a očekávám od něj dále precizní práci šéftrenéra,“ prozradil prezident Tatranu.

Zda na střídačce bude vedle Beneše hrající asistent, jako tomu bylo v předchozích sezonách v případě Milana Fridricha, zatím není jasné. Jisté ale je, že Tatranu záleží na tom, aby své hlavní opory udržela. „Hledáme varianty, jak to udělat, abychom o tyto florbalové ikony nepřišli,“ říká Vaculík.

Sám pak prozradil, že chystá jednu velkou změnu. Po dlouhých letech by prý rád předal místo prezidenta Tatranu někomu jinému. „Už jsem na tom místě 25 let a už jsem v klubu oznámil, že nadcházející sezona bude poslední. Během následujícího roku bych chtěl připravit vše pro předání novému šéfovi klubu,“ překvapil Martin Vaculík.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*