Karel Ševčík skončil jako trenér mužů FBC Ostrava. Foto: Panthers Otrokovice Karel Ševčík skončil jako trenér mužů FBC Ostrava. Foto: Panthers Otrokovice
21. 4. 2016 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Otrokovice opět mění kouče. Pantery povede Karel Ševčík

 



Z pracovních důvodů končí na lavičce Otrokovic Pavel Gofroň. Nahradí ho dosavadní asistent a šéftrenér mládeže Karel Ševčík. S Panthers by rád navázal na uplynulý ročník.

Výkonný výbor otrokovického klubu se musel ještě před začátkem letní přípravy vypořádat s odchodem Pavla Gofroňe. Kouč, jenž pantery dotáhl až k postupu do play off a vyhnul se tak boji o záchranu, už z pracovních důvodů celek ze Zlínska nepovede.

Otrokovické vedení tedy zvolilo do fuknce Ševčíka. „Přihlásil jsem se do výběrového řízení s jasnou představou o fungování týmu a tu jsem předložil. Vidím to z mé strany jako kontinuitu uplynulé sezony s tou následující,“ uvedl pro klubové stránky nově jmenovaný kouč Panthers.

A stejně jako jeho předchůdce si i Ševčík uvědomuje důležitou úlohu zkušených hráčů, na kterých bude i nadále stavět základy mužstva. „Budujeme kompaktní tým, tahouni opět budou zkušení hráči. K nim by se postupně měli přidávat mladí a zabojovat o místo,“ řekl. Zkušenými hráči myslel především Karla Ťopka, Lukáše Petříka či Michala Nagye.

Kam by Otrokovické rád v nadcházejícím ročníku dostal? „Pokud bude tým poctivě a kvalitně připraven po fyzické, odborné, taktické i psychické stránce, neměli bychom mít problém bojovat o první osmičku, a tudíž o účast v play off,“ má Ševčík o ambicích jasno.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • Pončo napsal:

    To by mě zajímalo, jak na rychlo proběhlo výběrové řízení 😀

  • Honza napsal:

    Výběrové řízení … dobrá prdel 😉 … to bylo takové výběrové řízení alá one man show jediného přihlášeného 😉

Napsat komentář

*