Open Game Open Game
29. 4. 2016 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

10. ročník Hummel Open Game bude rekordní, už jste přihlášení?

 



Pouze 48 hodin zbývá do konce registrace na jubilejní ročník brněnského turnaje Hummel Open Game. Už nyní je ale jisté, že se bude jednat v historii turnaje o ročník rekordní.

Organizační tým aktuálně eviduje více než 310 přihlášených týmů z osmi evropských zemí, které se přijedou do moravské metropole poměřit od 16. do 19. června v rámci dětské části turnaje a od 23. do 26. června v rámci dospělé části turnaje.

Na všechny účastníky turnaje, nad kterým převzali záštitu hejtman Jihomoravského kraje JUDr. Michal Hašek a 1. náměstkyně primátora města Brna paní Klára Liptáková, čekají nezapomenutelné zážitky spojené se sportem a zábavou doplněné bohatým a zajímavým doprovodným programem.

Johan von der Pahlen o Open Game

Johan von der Pahlen o Open Game

Neváhejte a přihlaste svůj tým do jedné ze čtrnácti možných kategorií a přijeďte si užít dva prodloužené červnové víkendy na turnaj Hummel Open Game.

Registraci, kterou můžete poslat ještě v průběhu celé soboty 30. dubna, najdete na webových stránkách turnaje www.opengame.cz. Informace pak také naleznete na Facebooku www.facebook.com/hummelopengame.


Autor: reklamní sdělení



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*