Nový trenér žen Olomouce Petr Dadej. Foto: FBS Olomouc
26. 5. 2016 Extraliga žen (46) KOMENTÁŘŮ

Olomoucké florbalistky povede Petr Dadej. Vše potřebné o mně prozradí činy, tvrdí

 



Florbalistky Olomouce, které svou příslušnost k extraligové smetánce uhájily až v baráži, mají nové vedení. Hrající trenérku Alici Pavlíkovou nahradil Petr Dadej, člověk dosud spjatý s florbalem v olomouckém okolí. Jak sám říká, vsadí na vizi důsledného, férového a vítězného týmu.

Petr Dadej dosud působil jako předseda hranického TEIWAZU, který ale opustil. „Dal jsem tímto název aktivitám, které jsem na Přerovsku a Hranicku rozběhl už roku 2008. Florbalová škola za šest let své existence vytvořila dvě mužské a jednu ženskou strukturu, v soutěžích figuroval početný oddíl a díky kvalitní práce hráčů i trenérů nejen dospělých kategorií se povedlo pro tento subjekt vybojovat i Regionální ligu mužů a 1. ligu žen,“ vypočítává na olomouckém klubovém webu.

Hranice ale opustil, TEIWAZ tím zanikne a samotný trenér se vydal otevřít novou kapitolu florbalového života. „Těším se na novou výzvu. Očekávání nemám žádná, takže se neznámého prostředí neobávám. Jsem dostatečně motivován novým, sebou stanoveným, cílem,“ říká, ale onen cíl si nechá pro sebe.

Podobně netradičně se také představil fanouškům olomouckého FBS. „Vše potřebné o mně prozradí mé činy, má práce, kterou mám před sebou. Zdali dokáži svou vizi přetavit ve skutečnost,“ zakončil Petr Dadej.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Já král I. napsal:

    Petrovi to samozřejmě přeji. Ale jen jsem z toho článku nějak nepochopil důvod proč zanikne celý klub v Hranicích??? Že odejde šéf ? Ano to se stává, ale tak přeci ten klub o 16 nebo kolika družstvech neřídil sám.

  • Meg napsal:

    Ano ridil…

  • napsal:

    Neřídil vůbec nic, jen podváděl a lhal

  • Jirka Lala napsal:

    Dle fotky od redakce, to spíše než na solidního trenéra vypadá na člověka využívající služby Armády Spasy, pokud ale neplatil nájem na hale, dá se říci ze se přeneseně opravdu jedná o bezdomovce 🙂

  • Fanda napsal:

    Tohle bude tedy spása pro Olomoucké ženy.

  • Honza napsal:

    Klub nezanikne, bude působit dále, ale řeší se problém, neboť za činnosti pana Dadeje je tam nasekáno tolik dluhů a nenaplněných smluv, že myslím, bude velmi těžké tam najít někoho, kdo to potáhne dál a vytáhne tento klub ze „sraček“.

    Nechci být špatným prorokem, ale působení pana Dadeje ve Future je profláknuté, klub prakticky u dna … teď Teiwaz Hranice a podobný osud … tak jen good luck v Olomouci … a buďte na něj obezřetní …

    • petr napsal:

      Petr Dadej fungoval ve Future krátkou dobu jako sekretář oddílu. Z pohledu jeho pozice neměl na chod Future žádný vliv, ani negativní, ani pozitivní a rozhodně neměl podíl na rozpadu oddílu, příčiny byly jiné.

      • Karel napsal:

        Přesně tak, ve Future byl chvíli a nemohl nijak ovlivnit fakt, to jak Future dopadlo. Dále místo toho hanění tady. By jste měli bejt vděčný, že v jednom člověku dokázal ten klub zabezpečit. Že se sezona odehrála. A nebyli zbytečný vyloučení ze soutěží, kde je pokuta kolem 20000 atd. A že tam vznikl dluh? Sáhněte si do svědomí vy členové Teiwezu, platili jste příspěvky včas a řádně?

        • napsal:

          Petr Dadej působil už v FBC, ve Future, v Hranicích a všude po něm zbyly problémy s financema. Neznamená, že něco zpronevěřil, ale prostě asi nemá na to se starat o peníze.

          • petr napsal:

            Ve Future peníze na starost neměl, tam skutečně o ničem zásadním nerozhodoval a působil jen jako sekretář. Pokud je mu tedy vyčítáno nakládání s penězi, tak ve Future to rozhodně nebylo.

  • Fanda napsal:

    copak to je za uchylaka???? jaroch 2???

    • petr napsal:

      Oduševnělý příspěvek, hodný intelektuálního génia.

      Ukaž svou fotku a pak se budeme bavit, nakolik jsi fotogenický.

  • Johny napsal:

    Podle mě nemá kvalitu. Měl by se věnovat jiným věcem než florbalu, očividně na to nemá

  • Krišpína napsal:

    V Olomouci také nebude mít finance na starosti, má zde pouze trenérské povinnosti. Tak za něj nechte mluvit činy a hodnoťte až po sezoně.

  • Aleš napsal:

    Jeho příchodem pomalu skončí extraliga žen v Olomouci.
    Ani neumí trénovat, vše plete dohromady.

    • Petr napsal:

      Je to nejspíš pravda, cela republuka se baví otom , jak mohli v Olomouci po preblemech které byly v minule sezone vybrat takoveho člověka. Nemám ověřené informace ale udajně kvuli tomuto jmenování ukončilo činnost par devčat (prevazne nadejnych talentu)a chystaji se odejit dalši. Škoda, že vedení klubu konečně nezačne stavět na tech mladych , zatím preferuji jen starsi holky ikdyž jsou sikovne a florbal uměji , snad se vedeni zamyslí a včas zasahne. Tentokrat bylo dost kandidatu a vybrat tu nejhorsi variantu to chce odvahu………….nebo snad jde v olomouci o neco jineho???. P.S. p. Dadej je arogantni vseznalek, budeme si vykat ja jsem nekdo…..ale to neni dobra cesta, holky potrebuji kolektiv, ktery bude drzet spolu a budou za sebe makat…nebo snad pani mohla byste tam jit??? to asi neni ta spravna cesta….ale muj nazor, kazdy ma svuj ale myslím si, že jsem zatracene blizoučko pravdy…

  • Jitka napsal:

    Ja si take myslím, že to je špatné rozhodnuti a jestě bych k tomu chtěla dodat, že je s podivem, když asistenti trenera níkdy nedelali nic do florbalu , tutiž nikdy florbal nehrali a ni netrenovali…..je to vazne k zamysleni, vedeni to nevidi, spis nechce videt a asi jim tento fešak ucaroval…..

  • Jája napsal:

    Všichni jste teď chytrý jak google. Sudte až po sezoně. Ale to bychom chtěli moc. Jsme přeci v ČR a tady se nejdřív odsuzuje, ještě než někdo začne něo dělat. Tak se předem odsuzuje. A když má pak ten člověk úspěchy? Tak stojí v první řadě a plácají ho po ramenou, ti co ho předtím vyhazovali ještě dřív než nastoupil. Klasický češi

    • Jitka napsal:

      Jájo…co se uvidi, že asistenti nemaji z florbalem nic společného je pravdou, že odešli hračky, které patřily k těm lepším je take pravdou, že mělo vedeni lepši kandidaty, kteří dělaji do florbalu dlouho a maji zkusennosti o tom snad nemusim psat. A jestli bude mit Olomouc vysledky, tak pan Dadej na tom bude mít tu nejmenši zasluhu, holky umi hrat florbal jen se musi stmelit. A ješte neco, jestli znaš tohoto pana, což si myslím, že ano, tak víš , že je arogantní a vše zna nejlepe, nesnese žadnou kritiku a když se stane, že mu nekdo řekne svuj nazor, tak z toho človeka uděla noumu, ktery ničemu nerozumi…ale to jiste víš…tady nejde ani tak o Dadeje ale o vedeni, které umožnilo tomuto VIP trenerovi vzit extraligu, je to s podivem a ja si myslím, nebo spíše ja bych udělala byt hračkou Olomouce jedinou možnou věc…..hledala bych nove angažmá, kde chteji neco dokazat, nekam se posunout.

      • :D napsal:

        Nauč se nejdřív psát česky, než začneš dávat rozumy 😀 Ať to trochu dává hlavu a patu…

  • se uvidí napsal:

    Hajej Dadej:-)

  • josef napsal:

    Je velmi složité posuzovat rozhodnutí vedení klubu o jmenování nového trenéra když neznáme z koho výbor klubu FBS vybíral.Vedení klubu mělo postavená kritéria ale také rámec možností,které může splnit uchazeči o uvedené trenerské místo.Zatím hlavní problém řešení perspektivy extraligové budoucnosti olomouckých žen vidím ve schopnosti vedení klubu vymezit se otevřeně proti různým snahám rozbíjet vnitřní interpersonální vazby extraligového mužstva.I v diskusi se objevujují vyjádření typu – odejděte raději do jiného klubu.Jedním z nejlepších trenerů byl Martin Fráňa – ne proto,že měl v mužstvu Rulovou a Polákovou ale proto,že vnitřní vazby v mužstvu byly neformálně pevné.Měl k sobě asistenty kteří na treninku realizovali jeho schémata a myšlenky.Mimo jiné skončily v extralize čtvrtí.Historie se dá vnímat nedá se z ní žít.Dnes existují dva kluby ženského florbalu FBS Olomouc a FBC Olomouc ktere nedokáží najít společnou řeč.Truc podnik?Zřizovatel klubu FBC a zároveň trenér byl jedním z těch,který se ucházel o místo trenéra extraligového oddílu žen.Nevím co nabízel.Je to normální?Jestli se měl dosadit trenér musí vedení klubu otvřeně objasnit stav vnitřních vztahů v oddílu.Nový trenér potřebuje podporu vedení.

    • Petr napsal:

      maš to docela dobře napsane, v podstate je to stejne co jsem psal, že holky potřebuji kolektiv a ne stavet na jedne kategorii hraček. A ke kandidatum…ano byl to take trener FBC vzdal by se i piskani a urcite by pritahnul nejake posily..mimochodem asi lepsi jak nektere hracky FBS…ale muj nazor i když tak nejak to pry probihalo na jednani, byli i jini zajemci, promin neznam jmena ale jedna se o trenera muzu atd a atd….Informace o panu Dadejovi nejsou moc dobre , neznamena, ze si nekdo precte navod l treninku z knihy a bude prinosem…..je mi lito devcat, budou muset makat tak jako lonsky rok bez trenera a jeste se budou muset vyrovnat s nesmyslnymy vyroky….

      • josef napsal:

        Jestliže veřejnost bude celou záležitost komentovat z pozice „jedna paní povídala“,“slyšel jsem“ a pod dostáváme se do začarovaného kruhu.Já jsem taky slyšel že byl osloven p.Mrázek.Osobně p.Dadeje neznám.Samozřejmě ,že reference z jeho bývalého působení nenapomáhají příznivé atmosfeře.V tom by měl udělat jasno výbor FBS a celou záležitost uvest na správnou míru a říct to a to jsme prověřili a takovýto výsledek je….Není nic horšího než dělat mrtvého brouka.Nemohu souhlasit s tím,že nějaký trenér dotahne posilu.To už tu bylo.Ptám se odkud ta posila přijde když jsme shopni jí dát „suchý z nosu“.Udělat příznivou atmosféru v realizačním a hráčskem kádru,věřit ve vlastní klubovou filozofii – to je cesta která může posunout ženský florbal v Olomouci vpřed.Diskuse nemůže dehonestovat ale napomáhat vedení klubu důsledněji přemýšlet o přijímaných optřeních.

        • Petr napsal:

          ale to neni jedna pani povidala, to jsou fakta….a odkud ? to da rozum z FBC , mimochodem hraje tam par holek co hrali extraligu a kdyz jsme u toho, odchazi tam holka, ktera hrala extraligu nyni, duvod? neni to moc košer mezi holkama….možná prave proto s nevybral nikdo jiny než tenhleten pan…..ano vedeni by melo upresnit informace proc tak a ne tak…..ale vedeni asi nechce proč??? pro nejake lidi co maji radi florbal?? A kdyz uz by zverejnili budou ty duvody pravdive??

  • josef napsal:

    …..no a je to tady.Člověk,který chce trénovat extraligu v FBS,přesvědčuje vedení o čistých úmyslech a možnostech zkvalitnit její kádr…co dělá.Nevybrali jste mě jako trenéra já vám ukážu.Je to jeho cesta kterou mu nelze vzít.Ale olomouckému ženskému florbalu to nepomůže.Ing Grabovský by určitě mohl vyprávět – byl prezidentem oddílu a trenérem.Jmenovaný,nejmenovaný trenér mu dělal asistenta.To bylo čoromoro.Nevím jestli vedení FBS sleduje tuto diskusi.Proč nepozvat děvčata,která odešla z FBS.Zeptejme se těch které na pozvání budou reagovat jak se chtějí podílet na zkvalitnění kádru a celkového postavení ženského florbalu.Pane Raimre,pane sekretáři,členové výboru hledejme cestu porozumění v ženském florbale.

    • Jitka napsal:

      proč nepozvat děvčata??? bylo už odpovezeno, holky ukoncily kvuli kolektivu, prichodem dadeje se kolektiv nezmeni, dale se stavi na starsich holkach. V Olomouci to chce aby se vybudoval tym , kde budou vsechny holky tahat za jeden provaz,to neni a zatim asi nebude proto odchazi dalsi holka do FBC,Přichodem dadeje urychlil oodchod dalsi super hracky a dle holek budou nasledovat dalsi….Připada mi to, že vedeni klubu to neresi a nechce resit, preci delame florbal, vic po nas nechtejte…..vysledek? ten pro ne neni podstatny. Ale to bych mohla psat donekonecna a vyjmenovavat pro a proti, jen proc bych to mela dlat kdyz vedeni to ma u zadku…take mi to připada, ze nam vsem zlezi na tom olomouckem florbalu vic jako tomu vedeni….Jitka

      • omg napsal:

        To je hrozná fabulace toto! Je vidět, že buď o olomouckém florbalu nic nevíš nebo nemáš vůli na sobě pilně makat na trénincích (jako bohužel dalších 90 % žen v „klubu“ FBC Olomouc, tam se totiž vůbec netrénuje, jen se jezdí na zápasy, ostatních 10 % chápu, ty holky tam jsou jen kvůli hraní a skloubení s pracovními povinnostmi), proto jen kecáš plky a házíš špínu, než abys zamakala na sobě samé. V tvém případě se přikláním k variantě č. 2, zvlášť když zainteresovaně píšeme komentáře do měsíc starého příspěvku. 😉 Teď si polož otázku a upřímně si odpověz… prospěje to tvé očerňování někomu krom úlevy tobě samé? :-)))

        • josef napsal:

          …naprosto správně říkáš „martirium“ treninků.FBC,kdo do toho troch vidí opravdu netrenuje.Je zajímavé,že ty,které chtějí trénovat chodí na treniky FBS.Proč ne.Tato skutečnost více meně tvrzení Jitky -holky ukončily kvůli kolektivu – tuto myšlenku popírají.Není to jenom problém za „SAUL“. S Jitkou souhlasím v jednom – vedení FBS se příliš vidí v organizování florbalově společenských akcí.Vynikající věc,získávají se body a peníze.Problemy v mužské florbalové části a ženske části jsou podobne a utvrzují mě v tom,že teorie vedení FBS – to si musíte vyřešit vy,jste dospělí,my vás podpoříme morálně a pokud to půjde i finančně.Tento postup lze nazvat – řízením chaosu.Tolik měst by chtělo florbalovou extraligu a my v Olomouci nejsme schopni najít společnou řeč.Věřím tomu,že vedení FBS ale i ženy které odešly,nebo chtějí odejít do FBC přispějí k pozitivnímu řešení.Věřte že to není o Dadejovi.

        • Jitka napsal:

          omg konečně jsi krefil na hlavicku….V FBC se netrenuje ale i přes to jsou tam holky na vyssi urovni jako v FBS, mimochodem nejsem hracka FBC a ani nikdy nebudu….a očernovani dle meho nazoru je hazet na nekoho spinu a nepravdu..ja jen pisi fakta a pokud jsi takovy odbornik urcite ti nebude trvat dlouho nez zjistis kdo z kadru konci….a neodchazi jen do Fbc…..a co ti mlade holky, co nechteji pod nim hrat..to je fuk??? a jsme u toho..holky trenuji poctive ale chut nemaji….a porad dokola…tak dobre stavejme na holkach ktere pujdou do duchodu ..mlade at si najdou angazma jinde….ja jen tvrdim, ze toto vse u,oznilo vedeni klubu, musis pozorne cist a ne si jen brat co potrebujes….dadej neni ten ktery by to stmeloval ale jmenoval ho vybor….

          • josef napsal:

            Tvrzení že někdo odchází lze jednoduše vyvrátit.Ženy které jsou v FBC odešly v době kdy treneři v FBS se střídali jak „špinavé prádlo“.A že herně je FBC výše.To snad nemyslíš vážně .s někým kdo vidí jediné východisko v tom -dejte to trenerovi FBS pak tam budou hrát same mladé hráčky.Odkud když tvrdíš že v FBS jsou samé „staré páky“.

          • Jitka napsal:

            Josefe, tak mne napada, umíš číst a trošku premyslet u toho???? Mam pocit, ze ti to vse nejde…psala jsem snad, ze FBC je herne vysse???? ja psala ze jsou tam lepsi hracky jak nektere v FBS a jestli se koukas trosku tak to musis vedet sam, dale jsem napsala že se stavi na tech starsich…mlade makaji ale nemaji chut, a jestli jsi to nevidel v minule sezone, nemusime se vic otom bavit….priklad hracek vsetina, proc na extralize podavaly polovicni vykony??? mylím ze to je i o chuti vis….zeny ktere odešly vime proc odesly..proc tedy odchazi podle tebe ted??? asi proto ze je to v olomouci uzasne , promin ale hajis jednu stranu, ja jsem psala jak to je a ze hlavni pricinou toho vseho je vedeni klubu ale jak je videt vedeni nic neresi a v dohledne dobe resit nebude. Ja jsem se snazila napsat svuj nazor jak to tam je ale vinu jsem davala vedeni klubu. Mejte se tady hezky, zacinam mit pocit ze pisi s p Dadejem nebo jeho asistentama….P.S. pro Josefa…stavet na starsich hrackach je mysleno, ze se bude delat to co chteji starsi, system hry, davat prednost ve hre a tak pod….mej se Josefe……

          • omg napsal:

            Jitko, ty píšeš „fakta“? To jsou ale tvé subjektivní názory a to je velký rozdíl! To, že nejsi hráčka z FBC silně pochybuji (z hlediska tvé osobní zášti)… A propo, v FBC jsou maximálně 3 až 4 hráčky, které by na extraligu měly… kvůli pracovnímu vytížení, hrají ale jen zápasy o víkendech, na víc nemají čas! A mimochodem pokud vím, FBC Olomouc by bez FBS Olomouc vůbec neexistovalo, je to truc projekt, přetahuje hráčky (pokud vím, tak výchova a úspěchy budoucích generací je ale jedině v FBS). Ono už jen ten kopírovaný název s jedním jiným písmenkem v názvu mluví za vše 😀 😀 :-D.

          • Jitka napsal:

            omg…ale kdepaaaaaaaak, nekdy si promluv s holkama proc odesly…..nerikam ze uplne kazda ale …kdyz ti tri, čtyri hracky reknou ze kvuli kolektivu….a ja se nehadam jestli je to truc nebo ne fbc, ja jsem psala, že vedeni nedela pro sve holky maximum…neni to jen prichod dadeje, neni to otazka tohoto roku, je to dlouhodoba zalezitost…nejak se nemuzeme porad pochopit…víš, mrzi mne ze odchazi holky ze vsetina, odchazi strelkyne, odchazi golmanka , myslím, že to neni vse kvuli prac. vytizeni, ono kdyz chces hrat, vzdycky se da vse zaridit…

          • josef napsal:

            Nechci s tebou diskutovat o tom kdo jestli umím číst a nebo přemýšlím ale faktem zůstává,že když hovoříš o tom že v FBS hrají jenom starší děvčata tak to uveď do konkretní podoby.Skupince lidí která zde diskutuje chybí to podstatne,napsat konkretní údaje.Oni jsou v hlavách ale napsat je brání obyčejne lidské schema -co kdyby se provalilo kdo to psal.Mnozí diskutující mají bohaté zkušenosti.Na dnu FBS 26.6.byla možnost o těchto věcech hovořit.Cele vedení FBS zde bylo.Včetně Zdenka Cholka,Standy Koska,Saul a dalších.Já nevím kdo se skrývá
            za pseudnimem v komentářích.Nevím o tom,že by se zde domluvil nějaký open meating.KRIMAS napsal „i špatná volba je volba…FBS,extraliga žen, musí být prioritou a Dadej musí dostat hlavně od vedení ale i nás fandů prioritu.Otázka do diskuse – co kdyby šel Zdenek Cholek dělat asistenta Dadejovi.

          • josef napsal:

            vŠE CO JSEM NAPSAL JE ZKUŠENOST Z TOHO CO SE DĚJE A DĚLO KOLEM ODDÍLU FBS.Ti co se poznali v tom,co jsem napsal bych požádal o sebereflexi a poskytli oddílu a speciálně skupině ženského florbalu pomoc.Extraliga,i když,jak někteří říkají,jen žen,je a bude vždy extraligou.

          • Jitka napsal:

            ok Josefe, nepsala jsem moc jmena, nechtela jsem nejak dotycne vystavovat ale ok, nemam problem psat na rovinu, …nepochopil jsi co tim pisi, ..nepsala jsem ze hraji jen starsi ale ze se dava prednost starsim…nebere se ohledy na kvalitu trenera ale bere se ohled na to jak hracky prijmou trenera.. tak že Saul,morce by nesneslo napr. Cholka, tak se musi hledat jinde, tim vsim jsem myslela ze se bere prednost starsich holek pred mladyma, okruh Saul je nedotknutelny, ochrannou ruku nad nima ma nejvyšši….uz chapes???proto holky odchazeji , ano reknou pracovni vytizeni ale jak jsem psala …nebavi je to v tomto kolektivu, víš fandim holkam a moc si preji udrzet extraligu, verim ze se to povede, jen tvrdim, meli rok moc spatny, mohli se preci poucit s chyb, vsichni okolo vedi ze je tam vic skupinek devcat….jde oto, ze vedeni zase udelalo rozhodnuti, ktere jde na ruku tem starsim holkam…..proc konecne nezacnou jako tym????????

  • Petr napsal:

    ahoj všichni….tak myslím bychom toho meli už nechat, každy ma svuj kus pravdy, v podstatě souhlasim s Jitkou, jde tady o vedeni, to se ma starat a pripravit hrackam podminky a jmenovat trenera, ktery bude pracovat pro holky a neco jim da. že holky odchazi je bohuzel pravdou a ne jen tak ledajake ale to my tady nevyřesime.

  • krimias napsal:

    ooooj ty kokso, i tady ty městský kluby se musí naučit pracovat s penězma, které do klubů díky přímým dotacím tečou, konečně jsou i určeny i na personální zabezpečení – trenérů je málo, ale je potřeba jim zajišťovat podmínky, aby zajišťovali podmínky hráčům/hráčkám

    Dadej je špatná volba, ale je to volba a dejme mu sezónu, ať se ukáže co se za to desetileté působení naučil a jestli mu extraligový tým nebude sedět víc než prvoligový a vedení dětiček. No a co Brno? Tam je to prý taky prdel 🙂

  • Jitka napsal:

    Ahoj všichni, tak co na ro říkáte???? Kaminkova, Tomšova , Janošova…..Mužeme se bavit o jmenech a nejsou to dohady,

    • Petr napsal:

      no to tedy koukám, když se k tomu přičte jeste trio ze Vsetina, to uz asi bude znat,bude těžké zaplnit diry po takovych hračkach, no a kdo bude chytat?????? nevite nekdo??? Zustala tam Sára a golmanka, ktera chytala loni za juniorky……

  • Pepa napsal:

    Hezky den vsem fandum olomouckeho florbalu, nechtel jsem zasahovat do diskuze nez budu mit nejake blizsi info . Myslim, ze odsoudit kohokoli neni v dnesni dobe problem. Myslim , ze mate kazdy kus pravdy jen si myslím, ze chodite casto kolem kase a kady jako kdyby se bal napsat svuj nazor otevrene a nebo ho haji se zavrenyma ocima, vidi jen svuj nazor a nic vic. Ja osobne si myslím, ze Saul at je to jak chce loni dokazala zachranit extraligu, samozrejme nema ty kvality trenerky ale i tak se ji to povedlo. Myslel jsem , ze vedeni udela vse pro napravu a zda se , ze se oto snazi, jestli se to povede je otazkou, zatim to ovsem vypada, ze treninky jsou o neco pripravenejsi jako v loni a pak nasledne se Saul ale kolektiv uz tak v pohode neni, odchod 9 holek ( da se rici ze tech nejvetsich opor) musi byt nekde videt. Nahrady typu holky z Jeseniku nemuzou byt adekvatni jejich herni kvality jsou spise na urovni 1 – 2 ligy.
    Ted jde o to proc odeslo tolik devcat, samozrejme kazdy rok nekdo odchazi-normalni kolobeh ale tady se spise priklanim k panu Dadejovi, myslím si , ze ma na tomto odchodu nemalou zasluhu. Nechci kritizovat Dadeje nebo vedeni ale myslím, ze by stalo za zamysleni jestli je dobre mit trenera a nemit dobre hracky nebo mit hracky a trenera ktery neni az tak dobry……….podotykam ze pan Dadej neni ten trener jak pise Saul, jednani je jako se zvlastni skolou a pod….ale to je jen klubova vec. Myslím ze to letos bud tezke a drzim palce aby se jim splnily cile. Posledni vec ktera mne zarazi je ta, ze holky mezi sebou remcaji na trenera na to jak se co dela, jak z nich dela pitomce ale kdyz prijde k veci tak kazda ma plnou pusu toho jak je to dobry jak jsou spokojene….ze by vazne holky-zeny neumely rici svuj nazor ??? no v olomouci rozhodne ne. Tak je to vse na vedeni -mimochodem asi moc o spotru evedi ale nutno jim vysmeknout pochvalu za to, ze chteji a obetuji flrbalu spoustu sveho casu a davaji mu cele srdicko.otazka..staci to na extraligu???? s pozdravem Pepa. P:S: Kdo chce at se prijde podivat na treninky a udela si sam obrazek 4 holky extraliga, zbytek juniorky, Jesenik, dorostenky……radost se divat……

  • petr napsal:

    prosim vas vyhodte toho radoby trenera dadeje vzdyt to je vazne cesta do hrobu, to je neco neuveritelneho co tohle je za cloveka, antitalent nejen florbalu ale sportu jako takoveho

Napsat komentář

*