Logo MND už je na dresech vinohradských hráčů. Foto: Facebook SKV Florbal Lukáš Gregor v dresu Vinohrad. Foto: Facebook SKV Florbal
5. 6. 2016 Superliga (11) KOMENTÁŘŮ

Pardubice hlásí posilu. Přichází útočník Gregor z Vinohrad

 



Pardubický Sokol posílil svůj útok! Do východočeského města se stěhuje mladý útočník Lukáš Gregor, který poslední čtyři sezony strávil na Vinohradech. V minulé sezoně v 38 zápasech posbíral 47 bodů a byl tahounem vinohradského celku.

Odchovanec Hradce Králové hrál i za mládež Mladé Boleslavi, odkud se v roce 2012 přesunul do Riegrových sadů. Postupně se stal základním stavebním kamenem vinohradské sestavy a výraznou měrou přispěl k postupu Sokola do nejvyšší soutěže a následně i k jeho záchraně.

V poslední sezoně vytvořil s Milanem Bínou a Zbyňkem Stuchlíkem úderné trio, na záchranu Vinohrad to však nakonec po barážové prohře s Kladnem nestačilo.

Pardubice již před časem definitivně opustil Radek Krajcigr, který uplynulou sezonu strávil na hostování v Brně. Na další sezonu už je však kanonýr dohodnutý s Mladou Boleslaví. Pardubice mají rovněž nového šéftrenéra. Tuto roli bude od nového ročníku vykonávat Ladislav Štancl.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*