Patrik Dóža. Foto: Štěpán Černý Patrik Dóža. Foto: Štěpán Černý
24. 6. 2016 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Dóža zůstává, hlásí Chodov! Mistrovský tým už bude jen zužovat kádr

 



Chodov si loni po dlouhých 25 letech splnil sen. Vyhrál superligu. A protože sezóna po triumfu vždycky bývá zrádná, začali na pražském Jižním Městě už s přípravami na obhajobu. U týmu zůstal trenér David Podhráský, který naznačil, jak horké léto v týmu šampionů bude.

Velké změny ale prý nečekejte. Dva velké přestupy Pražané už ohlásili, a tak kromě odchodu Toma Ondruška a příchodu Marka Vávry se nic většího nechystá.
„V tuhle chvilku máme v přípravě 30 hráčů a 3 brankáře. Na 99% už nikdo zvenku nepřijde, naopak budeme samozřejmě kádr zužovat,“ říká nejlepší trenér uplynulé sezony.
Chodov chce pokračovat v loni nastartovaném trendu. „Základ týmu určitě budou tvořit mistři, ale vyrůstají nám mladí kluci a je pravděpodobně, že někteří z nich vnesou do týmu čerstvý vítr,“ věří Podhráský.

Změny se prý nechystají ani na gólmanském postu, který loni poměrně nečekaně obsadil mladík Mück. „Tandem Daniel Mück – Jan Barák zůstává, počítáme s ním dál,“ říká kouč Chodova.

Neméně důležitou zprávou je i potvrzení toho, že v týmu zůstane Patrik Dóža, který v minulosti úspěšně hrál i švédskou Superligu a nabízel se i jeho návrat na sever. „Patrik nabídky na nové zajímavé angažmá určitě měl, ale už v průběhu sezony jsme se dohodli na dlouhodobější spolupráci,“ vysvětluje David Podhráský.

Podle indicií to tak vypadá, že Chodov rozhodně příliš neoslabí a v nové sezoně opět bude hrát v nejvyšších patrech.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

  • Šéf modelingové agentury napsal:

    Nemohu si pomoci, ale myslím, že Dóža je super hráč pro Česko, kdy to prostě vystřílí a ta jeho pětka prostě má kladné skóre, ale do obrany je dost líný (nemyslím, že by to neuměl, ale prostě moc nechce). Takže pokud se tahle jeho vlastnost nezmění, tak pro reprezentaci a zahraničí je prostě jen poloviční. Jen do útoku. Do obrany je jeho pětka takřka pouze ve čtyřech…

Napsat komentář

*