Daniel Kroupa a Jan Baudisch v dresu Liberce. Foto: www.fbcliberec.cz Daniel Kroupa a Jan Baudisch v dresu Liberce. Foto: www.fbcliberec.cz
29. 6. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Liberec posílí mládí, na sever Čech putují i Baudisch s Kroupou

 



Pouze rok strávili Liberečtí ve druhé nejvyšší soutěži. A nyní už se chystají na návrat mezi elitu. Jejich kádr posílí čtyři mladí hráči. Z Vinohrad se na sever Čech stěhují Jan Baudisch a Daniel Kroupa, kteří už loni hráli za Liberec díky střídavému startu. Tým trenérů Zdeňka Skružného a Jana Krále rovněž počítá s návratem Pavla Sekyry a Jakuba Procházky.

Oba dva posledně jmenovaní už v Liberci působili v mládežnických kategoriích, ve kterých se setkali i s Radkem Valešem nebo Prokopem Ferdanem. Nyní se do kádru severočeského týmu vracejí.

Kroupa s Baudischem byli v uplynulém ročníku kmenovými hráči Vinohrad, kam přestoupili z Mladé Boleslavi. Společně však nastupovali v rámci střídavého startu také za Liberec. Kroupa odehrál sedm utkání, ve kterých si připsal tři body, Baudisch má šest startů a dva body.

Severočechy naopak opouští Martin Blažek, který se vrací do Pelhřimova. Své angažmá v Liberci ukončil také Zdeněk Vážný a otazník visí nad dalším působením Marka Štěpánka. Již před časem klub avizoval návrat Petra Saláta z Mladé Boleslavi.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*