18. 7. 2016 Vybavení (0) KOMENTÁŘŮ

Držte si florbalky – FLOORBEE právě přistává!

 



Na florbalovém trhu přistála nová značka Floorbee z České republiky. Značka Floorbee se specializuje na florbalové vybavení pro jednotlivce, sportovní týmy a organizace. Jejím cílem je poskytnout vybavení pro rozvoj florbalu a to na všech úrovních ve 100% kvalitě.

Vývoj produktů začal v roce 2010 – jako první byl uveden na trh kvalitní florbalový míček »Bullet«, který je vyráběn speciální technologií, která umožnila minimalizovat praskání míčků. Dnes je míček inovován a říká se mu »Torpedo«. Míčky mají velmi dlouhou trvanlivost a jsou dostupné v mnoha barevných kombinacích – ať už jednobarevných či dvoubarevných.

V roce 2015 značka navázala na úspěšné produkty uvedením dalších produktů: florbalových branek a mantinelů. Stejně jako u míčků se i u branek a mantinelů dbá na 100% kvalitu, k výrobě mantinelů se používají ty nejmodernější technologie. Komponenty jsou pak velmi stabilní a pevné, odpovídají tak nejnáročnějším požadavkům na kvalitu. V roce 2016 prošly produkty náročnými testy a značka získala certifikaci Mezinárodní florbalové federace (IFF) ve Švédsku.

Na rozvoji produktů se neustále pracuje a i vy můžete podat námět na zlepšení či vytvoření nového produktu, letecký tým Floorbee se snaží vyjít vstříc zákazníkům s jejich marketingovými návrhy a umožňujeme také zakázkovou výrobu – např. dresů, nebo míčků s unikátními barvami.

Logo Floorbee představuje raketu, která vzlétá směrem vzhůru, stejně jako jde nahoru celý florbal, který je nejen u mladých rok od roku populárnější.

Staň se spolu s Floorbee florbalovou hvězdou.

Více o značce dočtete na webu florbalového vybavení FLOORBEE a také na Facebooku.


Autor: komerční sdělení



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*