Duel Česko - Švýcarsko na akademickém MS v Portu. Foto: WUC Floorball 2016 Duel Česko - Švýcarsko na akademickém MS v Portu. Foto: WUC Floorball 2016
24. 7. 2016 Reprezentace - Muži (2) KOMENTÁŘŮ

Po prvním gólu přišel švýcarský obrat, akademici pojedou z Porta bez medaile

 



Čeští akademici na medaili na rozdíl od žen nedosáhli. V bitvě o třetí příčku podlehli Švýcarsku 1:3. Svěřenci Radima Cepka se sice na konci úvodní části radovali z gólu na 1:0, ale ve zbytku utkání už další trefu nepřidali.

Skóre otevřel v čase 19:02 Martin Nehera a pro Čechy to zprvu vypadalo dobře. Jenže Švýcaři hned v úvodu druhé části srovnali a ve 28. minutě šli do vedení.

Češi na tyto zásahy nenašli odpověď a naopak ještě v závěru inkasovali gól do prázdné branky. Z Portugalska tak medaili neodvezou a na akademickém šampionátu se umístí na čtvrtém místě.

Akademické mistrovství světa v Portu:

Česko – Švýcarsko 1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Branky:
20. Nehera (Matejčík) – 22. S. Bolliger (F. Bolliger), 28. F. Bolliger (Braillard), 59. Hollenstein (S. Bolliger). Rozhodčí: Larinovs, Gross (oba Lotyšsko). Vyloučení: 1:1. Bez využití. Diváci: 87.

Sestava Česko: Zavadil – Nehera, Švajný, Pražan, Marvánek, Kuncman, Kisugite – Matejčík, Jan Šebesta, Hájek – Gruber, Ullmann, Řehoř – Höffer, Bagin, Valeš – Šárka, Komárek, Delong. Trenér: Radim Cepek.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • Martin napsal:

    Tak si kluci udělali docela drahý výlet, porazili jsme Slováky, tak se můžeme poplácat po ramenou. Bohužel je pro nás TOP4 povinnost, ale 4. místo zklamání. Na druhou stranu se na Facebooku v komentáři dozvíme, že jsou stejně borci, takže to bude asi v pořádku a jsem zbytečně rozmlsaný.

  • fanda napsal:

    cepek k tomu opět podle mého názoru alibisticky dodává – porazili jsme se sami, špatná produktivita….hráli jsme dobře, tvořili jsme hru atd.atd. stále totéž – pořád stejná písnička. někde je chyba, ale cepek není ten, který by to dokázal změnit a měnit – to je už dlouho můj subjektivní pohled na věc

Napsat komentář

*