Než začalo pršet... Foto: Šimon Jiráček
23. 9. 2016 Superliga (6) KOMENTÁŘŮ

Zápas Bohemians – Chodov se bude hrát znovu, od stavu 0:0

 



Superligové utkání Bohemians – Chodov, které nebylo dohráno kvůli dešti, se bude opakovat. Nový termín zápasu je úterý 25. října 2016 a hrát se bude v hale na Děkance. Původní skóre 2:5 pro Chodov se ruší, zápas začne za stavu 0:0, dohodu klubů potvrdila Ligová komise.

Ruší se tak i zápisy všech hráčů do statistik. Patrik Dóža přišel o tři branky, premiérová trefa v superlize se nebude počítat ani Matyášovi Krebnerovi. Dóža s tím byl smířený už chvíli po utkání. „Co jsem slyšel, tak si to dáme odznova. Hattrick je tatam, ale to mě nějak moc nepálí, dám jim ho znovu,“ říkal s úsměvem. Ale moc se mu verdikt nezamlouvá. „Moc tomu nerozumím. Vědělo se dopředu, že se to může stát, a mělo to být jasně stanovené předem,“ dodal.

Klokani mají naopak novou šanci, duel pod širým nebem moc dobře nerozehráli. „Určitě je to pro nás výhoda, už jen z pohledu na zaspaný začátek utkání. Učíme se hrát nový systém, takže čím více zápasů odehrajeme, tím víc to budeme mít pod kůží. Takže 25. října budeme minimálně rovnocenným soupeřem,“ připustil Adam Růžek.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

  • petr napsal:

    To bylo slávy, k čemu… Jak neplatný sportovní rekord.

  • Jirka Bareš napsal:

    Podle mě, když už to takhle nešťastně dopadlo, se to mělo dohrát od stavu, ve kterém se přerušilo.

  • Jaja napsal:

    To jsou strasni komedianti, lidi stejne neprisli, zacalo prset a jeste to budou hrat odznova. To si mohli domluvit pratelak nekde za barakem a vyslo by je to na stejno a jeste by usetrili milion.

  • Včelka napsal:

    To nám ta základní část pěkně začíná. Chápu „zelenobílou sílu“, že je to pro ně podstatná výhoda a druhá šance, ale hráči z Chodova mohou být po celé slavné Štvanici pěkně naštvaní !! (zvlášte kdyz je čeká díky Poháru mistrů několik porcí těžkých zápasů navíc)
    Tak snad se už utkání s Bohemkou odehraje celý a nezasáhne zase nejaka vyšší moc.

  • kamil napsal:

    Tady se jenom kritizuje….Že Vás to pořád baví.

  • kokainovej kral napsal:

    Proč proste neuznali výsledek po 39 minutách, když bylo jasny ze se ten zapas neodehraje na 60 minut?!

Napsat komentář

*