Mladé Boleslavi pomohl k výhře dobrým výkonem i brankář Bauer. Foto: Florbal Mladá Boleslav Mladé Boleslavi pomohl k výhře dobrým výkonem i brankář Bauer. Foto: Florbal Mladá Boleslav
23. 10. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Boleslav zvládla duel v Brně, Otrokovice obraly o body Bohemians

 



Mladá Boleslav vyhrála v Brně 7:3 a minimálně do zítřejší dohrávky Vítkovic zůstane v čele superligy. Středočeši rozhodli o své výhře ve třetí třetině, kterou vyhráli 5:1. Dva body si z pražské Děkanky odvezli otrokovičtí Panthers. V prodloužení zaskočili domácí Bohemians 9:8.

Mladoboleslavští se nejprve na hřišti Bulldogs trochu trápili. V první třetině prohrávali postupně 0:1 a pak také 1:2. Na začátku druhé části sice přišlo vyrovnání, svěřenci Jana Pazdera se však poté ne a ne prosadit.

Rozuzlení přišlo až v závěrečné dvacetiminutovce. Postupně se trefili Krzyžanek, Krajcigr, Curney a dvakrát Natov a Boleslav tak vyhrála důležitý souboj v Brně 7:3. Třemi body se na výhře Středočechů podílel ještě v minulé sezoně hráč Bulldogs Radek Krajcigr.

Ve druhém nedělním utkání na sebe narazily týmy Bohemians a Otrokovic. A diváci na Děkance viděli gólové hody. Po úvodní části byli spokojenější domácí, kteří vedli 3:2.

Ve druhé části jim však Otrokovičtí uštědřili pět branek a otočili vývoj zápasu na svou stranu. Atraktivní podívanou muselo nakonec rozsoudit až prodloužení, ve kterém vystřelil výhru panterům Lukáš Petřík, pro něhož to byl druhý gól v utkání a celkově čtvrtý bod.

Již včera Chodov nasázel Tatranu neuvěřitelných 17 branek, Kladno porazilo v souboji nováčků Liberec 8:6 a Sparta si odvezla tři body z Ostravy po vysoké výhře 11:4. Zítra kolo zakončí televizní duel mezi Pardubicemi a Vítkovicemi.

Výsledky 7. kola Tipsport superligy:

CHODOV – TATRAN 17:5
LIBEREC – KLADNO 6:8
OSTRAVA – SPARTA 4:11

BULLDOGS BRNO – MLADÁ BOLESLAV 3:7
BOHEMIANS – OTROKOVICE 8:9p
PARDUBICE – VÍTKOVICE zítra 18:00


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*