Michal Jedlička v pozápasovém rozhovoru s psím kamarádem. Foto: FbŠ Bohemians Michal Jedlička v pozápasovém rozhovoru s psím kamarádem. Foto: FbŠ Bohemians
24. 10. 2016 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Bedla hodnotil zápas s Otrokovicemi: Byli jsme silní jako tento pejsek

 



Kouč Bohemians Michal Jedlička si nebere servítky a často baví florbalové obecenstvo. Potvrdil to i po nepovedeném zápase s Otrokovicemi, které jeho svěřenci prohráli v prodloužení.

Florbalový bouřlivák si v pozápasovém rozhovoru pro klubovou televizi vzal do náručí pejska a utkání hodnotil s nadhledem. „Dnešní duel hodnotím pozitivně, přistoupili jsme k němu na sto procent a byli jsme tak silní jako tenhle pejsek,“ okomentoval střetnutí s notnou dávkou ironie.

Klokani mají v úterý na programu dohrávku s Chodovem. „Jestli budeme hrát jako dneska, tak překonáme i Tatran a dostaneme dvacet!“ řekl na rovinu a připomněl sobotní kanonádu Chodova, který nadělil Střešovicím 17 branek.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

  • Pozitivum napsal:

    Je vidět že se pan Jedlička konečně naučil přistupovat pozitivně i k prohře.

    • petr napsal:

      Ticho před bouří, jako vždy.

      PS On prohry z výchovného hlediska nikdy nezatracoval. Vytáčí ho chyby zkušených, ať je udělá kdokoliv – hráč či rozhodčí.

      • Bones napsal:

        Keep these ariltces coming as they’ve opened many new doors for me.

      • Not that this is a shoutout but we have been a partner for a while, we have been able to transform our community and bring people together. From city information to local sports including political issues. You-Tube's acquisition's and steadfastness has let it's self to here. We are all connected, Let's Start Changing the World for Good.

      • I cling on to listening to the newscast talk about receiving free online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you advise me please, where could i find some?

Napsat komentář

*