Prague Masters. Foto: Pavel Krupička, AllStar Foto Prague Masters. Foto: Pavel Krupička, AllStar Foto
10. 11. 2016 Turnaje (0) KOMENTÁŘŮ

11. ročník Prague Masters je tady! V Praze se představí i kouč švédské reprezentace

 



Další ročník florbalového turnaje pro veterány a veteránky načaly dnes po poledni registrace týmů. Od 12:30 se pak na branickém Hamru, ve Střešovicích a na Kotlářce rozběhl kolotoč zápasů.

11. ročník Prague Masters opět trhá rekordy. Listopadového turnaje se zúčastní ve třech kategoriích rekordních 73 týmů. Kromě domácích celků a tradičních účastníků ze Švédska, Finska, Švýcarska, Norska a Slovenska do Prahy zavítají také družstva z Polska, Nizozemska a Lotyšska.

Ve čtvrtek a v pátek jsou na programu zápasy ve skupinách a úvodní kola vyřazovací části. V sobotu turnaj vyvrcholí finálovými boji na Hamru.

Také letos se v Praze představí řada osobností florbalového historie. Z Čechů nesmíme opomenout trenéra národního týmu Radima Cepka, kouče Bohemians Michala Jedličku nebo rekordmanku v počtu zápasů v základní části a bývalou kapitánku reprezentace Zuzanu Macurovou.

Ze zahraničních osobností Prahy navštíví Fin Markus Olkkonen, bývalý útočník švýcarského Malans a spoluhráč Martina Ostřanského. V roli hráče se na turnaji ukáže také trenér švédské reprezentace Jan-Erik Vaara. Více o turnaji na www.praguemasters.cz.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*