Milan Bína. Foto: ACEMA Sparta Praha Milan Bína. Foto: ACEMA Sparta Praha
19. 1. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Sparta zpátky v boji o play off! Bohemku sestřelil hattrickem Bína

 



Sparta po nevydařeném úvodu sezony boj o účast v play off rozhodně nevzdává. V dohrávce 12. kola porazila doma Bohemians 8:5 a na osmé Otrokovice ztrácí pouze tři body. Třemi góly se na vítězství podílel útočník Milan Bína.

Sparťanské vítězství se však nerodilo lehce. Domácí prohrávali po prvních dvaceti minutách s Bohemians 0:2, oba góly hostů vměstnal do 34 vteřin Martin Kisugite.

Rudí však ve druhé části zabrali a po dvou slepených gólech srovnali na 2:2. Do šaten se nakonec po dvou třetinách odcházelo za vyrovnaného stavu 3:3.

Definitivní rozuzlení tak přinesla až závěrečná část, ve které sparťané rozjeli svou gólovou parádu. Zásluhou Bíny a Košira se vůbec poprvé dostali do vedení – a hned dvoubrankového.

Bohemians následně dotahovali, ale dokázali pouze dvakrát snížit na rozdíl jediné branky. Závěr už patřil jen sparťanům, kteří přidali další dva zásahy do opuštěné branky a celkově vyhráli 8:5.

VIDEO: Vítězný gól Sparty v podání Lukáše Ujhelyiho

Dohrávka 12. kola Tipsport superligy:

Sparta Praha – FbŠ Bohemians 8:5 (0:2, 3:1, 5:2)
Branky: 27. Marvánek (Košir), 29. Bína (Marvánek), 34. Kalaš (Pruner), 43. Bína, 50. Košir (Kadoch), 54. Ujhelyi (Mart. Rebro), 60. Bína (Mart. Beneš), 60. Ujhelyi – 16. Kisugite (M. Šimek), 17. Kisugite, 31. Bagin (Růžek), 50. Bagin (M. Šimek), 58. Šárka (Kisugite). Rozhodčí: Baloun, Šuvada. Vyloučení: 4:2. Využití: 1:1. Diváci: 256.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*