Duo Patrik Dóža - Marek Vávra zajistilo Chodovu důležité tři body. Foto: FAT PIPE Florbal Chodov Duo Patrik Dóža - Marek Vávra. Foto: FAT PIPE Florbal Chodov
21. 1. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov prohrával už 1:5, pak ho spasilo duo Dóža – Vávra! Otrokovice porazily Kladno

 



Tři minuty a třináct vteřin stačilo chodovskému kanonýrovi Marku Vávrovi k hattricku. Vávra celkově nasázel Ostravě čtyři góly a přidal k tomu jednu asistenci. Jeho spoluhráč Patrik Dóža zaznamenal pět gólových nahrávek. Chodov tak především díky příspěvku této dvojice přestřílel Ostravu 10:7 a na vedoucí Boleslav ztrácí šest bodů. Ve druhém sobotním utkání Otrokovice zdolaly Kladno vysoko 7:1.

Chodovští nevstoupili do zápasu špatně a po úvodní dvacetiminutovce dokonce vedli na hřišti ostravského FBC 1:0. Jenže ve druhé třetině přišel kolaps.

Domácí vyhráli druhou část 5:0 a zcela otočili vývoj zápasu. Dva góly zaznamenal Dominik Klimscha a opaření hosté se ve druhém dějství vůbec nedostali do tempa.

V úvodu třetí třetiny sice snížil Pražan, ale hned vzápětí se na druhé straně prosadil Malajka. Chodov tak znovu prohrával o čtyři branky.

Pak zavelelo ke gólovému koncertu duo Dóža – Marek Vávra. Druhý jmenovaný během osmi minut nastřílel čtyři góly, přičemž na všechny mu asistoval právě Dóža.

A protože se trefili ještě Kotlas, Strachota, Pražák i sám Dóža, Chodov si nakonec z Ostravy odváží vítězství. Po divoké přestřelce vyhrál v ČPP aréně 10:7.

Otrokovičtí Panthers porazili na domácí půdě Kladno 7:1 a rázem se v tabulce vyšvihli na pátou příčku. Tři gólové asistence si v utkání připsal Karel Ťopek.

Sobotní výsledky 17. kola Tipsport superligy:

OSTRAVA – CHODOV 7:10
OTROKOVICE – KLADNO 7:1


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*