Patrik Dóža s Milošem Tylem. Foto: Facebook Florbal Chodov
20. 2. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Dóža s Tylem zajistili Chodovu druhé místo, Bohemians čeká tuhý boj o play off

 



Museli skóre otáčet, ale nakonec Chodovským TV utkání vyšlo. Dóža a spol. dokráčeli k důležité výhře nad pražským rivalem a pojistili si tak umístění na druhé pozici. To Bohemians jsou aktuálně devátí a na osmý Liberec ztrácí bod. V závěrečných dvou kolech je tak čeká těžká práce.

Klokani neměli nevydařený vstup do zápasu. Inkasovali sice jako první, když se v páté minutě prosadil Tyl, pak ale díky brankám Šárky a Davida Šimka skóre otočili a po úvodní třetině televizního duelu vedli 2:1.

V prostřední periodě však dominoval Chodov. Nejprve od mantinelu skóroval Strachota, pak Dóža předložil míček Marku Vávrovi, který dokonal obrat. V poslední minutě druhého dějství ještě navýšil vedení Chodova Martin Koutný.

Hosté vrhli síly do útoku, ale na duo Dóža – Tyl nevyzráli. Tahouni Chodova se postarali o další dvě branky domácích a Chodov nakonec ovládl pražské derby 6:4. Svého soupeře pro play off bude vybírat hned po suverénní Mladé Boleslavi.

Dohrávka 20. kola Tipsport superligy:

Florbal Chodov – FbŠ Bohemians 6:4 (1:2, 3:0, 2:2)
Branky: 5. Tyl (Dóža), 22. Strachota (Kotlas), 33. M. Vávra (Dóža), 40. M. Koutný (Tyl), 46. Dóža (Tyl), 54. Tyl (Dóža) – 11. Šárka (Bagin), 16. D. Šimek (Bagin), 44. Šárka (M. Šimek), 60. Kisugite (Bagin). Rozhodčí: Nábělek, Štengl. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:2. Diváci: 572.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*