Mladá Boleslav plní roli favorita. Foto: Jan Pavlíček, Florbal Mladá Boleslav Florbalisté Mladé Boleslavi. Foto: Jan Pavlíček, Florbal Mladá Boleslav
12. 3. 2017 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Boleslav tentokrát nadělovala, favorité vedou 2:0

 



Včera Ostrava Mladou Boleslav pozlobila, dnes byla naopak neškodná. Už po první třetině to bylo 5:0 pro domácí a konečný výsledek je pro FBC až moc krutý – 14:3. Podruhé a opět těsně vyhrály Vítkovice, které zdolaly Brno 7:6. Dařilo se i pražským týmům. Chodov porazil Otrokovice a Tatran vítězně vstoupil do série s Bohemians.

Zatímco v sobotním duelu museli Středočeši duel s Ostravou otáčet, v neděli měli vše od začátku pod kontrolou. Po první části vedli 5:0 a soupeř se prosadil až těsně před polovinou zápasu. Exceloval Petr Kološ, který si připsal jeden gól a pět asistencí. Formu v play off nabírá také Tadeáš Chroust, který včera přispěl dvěma góly a dnes hattrickem.

O poznání vyrovnanější zápasy nabízí série mezi Vítkovicemi a Brnem. Domácí sice vedou po víkendu 2:0, v obou zápasech však zvítězili pouze o gól. Buldoci vedli v utkání 4:2, Vítkovice však poté zabraly a díky skvělé zvládnuté závěrečné dvacetiminutovce vyhrály 7:6. Na nedostatek gólů si tedy diváci v letošním play off zatím stěžovat nemohou.

Série mezi Vítkovicemi a Brnem zatím nabízí gólově bohatá a dramatická utkání. Foto: Florbal Vítkovice

Série mezi Vítkovicemi a Brnem zatím nabízí gólově bohatá a dramatická utkání. Foto: Florbal Vítkovice

Suverénně si doposud počínají florbalisté Chodova. Celek z Jižního Města zdolal otrokovické Panthers také podruhé, byť nehýřil takovou gólovou efektivitou jako včera. Svěřenci Davida Podhráského vyhráli 6:2.

Dobrý vstup do play off slaví střešovický Tatran. Derby s Bohemians ovládl 8:6. Vítězství Střešovic se zrodilo ve třetí části, kdy domácí třemi góly otočili průběh zápasu. Druhý zápas čtvrtfinálové série mezi Tatranem a Bohemians je na programu zítra od 20:30 a vysílat ho bude ČT sport.

Výsledky čtvrtfinále play off Tipsport Superligy:

MLADÁ BOLESLAV – OSTRAVA 14:3 (stav série: 2:0)
CHODOV – OTROKOVICE 6:2 (stav série: 2:0)
VÍTKOVICE – BULLDOGS BRNO 7:6 (stav série: 2:0)
TATRAN – BOHEMIANS 8:6 (stav série: 1:0)


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*