Tatran opět smazal ztrátu ve třetí třetině. Foto: Tatran Střešovice, Český florbal
13. 3. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran znovu otočil zápas, utkání rozhodlo až prodloužení!

 



Pražské derby opět přineslo rozuzlení až v samotném závěru. Ve druhém zápase čtvrtfinálové série mezi Tatranem Střešovice a FBŠ Bohemians se rozhodlo až v prodloužení. Hosté opět nezvládli závěr zápasu a přes slibný začátek zvítězil Tatran 6:5 po prodloužení.

Začátek zápasu sedl lépe Bohemce, která trestala chyby v obraně Tatranu. A když se v 18. minutě prosadil po dorážce Mandík, odcházela s příjemným vedením 3:1.

Druhá třetina přinesla spíše tvrdou hru než florbalovou krásu. Hosté pokračovali v poctivé obraně, podpořenou dobře chytajícím Lukášem Mückem. To nesla kýžené ovoce, když se o jediný gól ve druhém dějství postaral Kryštof Krbec po protiútoku.

Marek Beneš (3+0) opět prokázal, jak moc nepostradatelný pro Tatran je. Foto: Tatran Střešovice, Český florbal

Marek Beneš (3+0) opět prokázal, jak moc nepostradatelný pro Tatran je. Foto: Tatran Střešovice, Český florbal

Bohemians ale potvrdili, že třetí třetiny jim letos ve čtvrtfinále nejdou. Stejně jako ve včerejším utkání i dnes Tatran zavelel k obratu a měl více sil ve zbytku utkání. Hlavním dirigentem se stal Marek Beneš, který dvěma góly vyrovnal na 4:4 a zkompletoval hattrick. V čase 58:23 dokonal obrat Ondřej Vítovec přízemní střelou a o výsledku se již zdálo být rozhodnuto. Klokani však nesložili zbraně a 24 vteřin před koncem Kisugite při hře bez brankáře vyrovnal!

Prodloužení byla spíše hra na vyčkávanou a čekání, kdo udělá chybu. To ale minutu a čtvrt před koncem utnul Jan Kolísko po přiklepnutí od Petra Brautfergera, který si při přihrávce nepříjemně zranil koleno. Florbalisté Střešovic tak zvládli oba domácí zápasy a série se přesouvá na hřiště Bohemians.

Třetí zápasy čtvrtfinálové série jsou na programu následující sobotu.

DRUHÉ ČTVRTFINÁLE TIPSPORT SUPERLIGY:

Tatran Střešovice – FBŠ Bohemians 6:5 (1:3, 0:1, 4:1 – 1:0) po prodl.

Branky: 17. Beneš (Svačinka), 45. Jiří Kolísko (Němeček), 47. Beneš (Meliš), 51. Beneš (Brautferger), 59. Vítovec (Meliš), 69. Jan Kolísko (Brautferger) – 3. Čihák, 18. M. Šimek (D. Šimek), 18. Mandík (Krebner), 27. Krbec (Šárka) 60. Kisugite (Höffer). Rozhodčí: Furmánek, Šolc. Vyloučení: 1:0. Bez využití. Diváci: 205.

  • IMG_9953
  • IMG_9932

Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*