Petr Pajer v dresu Kladna. Foto: Petr Hácha
14. 3. 2017 1. liga (0) KOMENTÁŘŮ

Zpátky mezi tyče! Petr Pajer odchytal třetinu v předkole 1. ligy

 



Druhá nejvyšší mužská soutěž letos láká nejen nepředvídatelnými výsledky, ale i zajímavými návraty na hrací plochu. V nedělním předkole play off 1. ligy mezi celky MVIL Ostrava a BLACK ANGELS nastoupil na jednu třetinu Petr Pajer za hostující tým. Ačkoliv si za 20 minut připsal deset zákroků, prohře 3:7 již nezabránil.

Mistr ČR s Tatranem Střešovice ze sezóny 98/99 odchytal v nejvyšší soutěži přes 300 zápasů. Branku kromě Tatranu hájil i v týmech Chodova, Sparty, Kladna nebo Mladé Boleslavi. V posledních sezónách hrál za veterány Tatranu a Kings Praha.

Mimo to také v minulosti vedl ženský tým Sparty, mládež Chodova a působil jako asistent juniorské reprezentace. Tím je i nyní v týmu BLACK ANGELS.

Zpět do branky se dostal kvůli absenci Tomáše Fibigera. Ten v BLACK ANGELS hraje na střídavém hostování a nyní byl povolán do Tatranu za chybějícího Michala Rebra. Jednačtyřicetiletý Petr Pajer tak na odvetu předkola do Ostravy odcestoval jako dvojka za Danielem Körberem. Na hřišti se objevil na začátku třetí třetiny a připsal si 10 zákroků a jeden obdržený gól.

Na rozdíl od Pavla Kožušníka, Milana Fridricha nebo Radima Cepka zde šlo spíše o záskok. Pokud budou k dispozici oba dříve zmínění brankáři, zůstane Petr Pajer u trénování po boku Tomáše Janečka.

Petr Pajer (v brankářském uprostřed) s legendami Sparty na posledních Prague Masters. Foto: www.sparta-florbal.cz

Petr Pajer (v brankářském uprostřed) s legendami Sparty na posledních Prague Masters. Foto: sparta-florbal.cz


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*