Vítkovice zvítězily dvakrát až v prodloužení. Foto: Florbal Vítkovice, Český florbal
20. 3. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Sestřihy ze čtvrtfinále play off: Boleslav s Vítkovicemi postupují bez ztráty

 



Mladá Boleslav : FBC Ostrava

Vítězové základní části z Mladé Boleslavi slaví postup bez zaváhání v jediném zápase. Soupeři z Ostravy Boleslav dvakrát nadělila čtrnáct branek a pouze jednou dokázal šestý celek základní části výrazněji vzdorovat. V nejvyrovnanějším třetím zápase i tak Ostrava prohrála 4:5.

Florbal Vítkovice : Bulldogs Brno

Těsné výsledky byly k vidění mezi loňským vicemistrem a brněnskými Buldoky. Vítkovice sice čtyřikrát zvítězily, dvakrát ale až v prodloužení. Vítkovice opět ukázaly, že v play off jdou jejich výkony velmi nahoru, což potvrdil po posledním zápase v pozápasovém komentáři i Pavel Brus.

Florbal Chodov : Panthers Otrokovice

Chodovští mají cestu trochu složitější. Otrokovice potvrdily, že se na jejich půdě nevyhrává lehce, když ve třetím zápase zvítězily 5:2. Další komplikace však Chodov nepřipustil, čtvrtfinálovou sérii vyhrál 4:1.

Tatran Střešovice : FBŠ Bohemians

Vyrovnaný průběh slibuje i sérii mezi pražskými celky. Tatranu se nejdříve povedlo doma v obou zápasech otočit zápas i přes nepříznivý začátek. Ve třetím klání se Tatran chopil vedení již od začátku a zaváhání nedopustil. Do čtveřice už klokani zabojovali. Výsledek uhájili i přes mocné dotahování Střešovic v závěru zápasu. Zaskočit soupeře se jim povedlo i v dalším zápase. Tatran ale sérii ukončil v šestém zápase a směřuje tak na Mladou Boleslav v semifinále.


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*