Martin Ostřanský. Foto: Erwin Keller, unihockey.ch Martin Ostřanský. Foto: Erwin Keller, unihockey.ch
7. 4. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Ostřanský se vrací do FBC. Zkušenost se bude hodit, říká

 



Česká nejvyšší soutěž prožívá horké přestupové jaro. Další comeback do české nejvyšší soutěže dnes ohlásilo FBC Ostrava, do jehož řad se vrací Martin Ostřanský. Hráč, který hrál na nejvyšší úrovni naposledy v dresu Malans, se rázem stane nejzkušenějším hráčem v ostravském dresu.

Přestupové vody zatím čeřil Chodov, nyní se o slovo přihlásila Ostrava, která na páteční tiskové konferenci oznámila návrat Martina Ostřanského. Pro něj se bude jednat o comeback do klubu, který mu poprvé otevřel dveře do velkého florbalu.

Na těch nejsledovanějších florbalových hřištích se Ostřanský pohyboval dlouhých 15 let. V roce 2000 přestoupil z druholigového Vsetína do FBC Ostrava. Nejdříve režíroval stříbrnou ostravskou éru a jeho největším zážitkem pak určitě zůstane finále mistrovství světa v roce 2004, které mu také otevřelo cestu do nové domoviny ve Švýcarsku. Na světových šampionátech hrál celkem šestkrát a získal stříbro a bronz.

Sám Ostřanský je z návratu nadšený. „Myslím si, že se týmu zkušenost bude hodit. Tým je mladý a má výborného trenéra. Rád bych pomohl mladým florbalistům a něco jim předal,“ řekl na tiskové konferenci.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*