Radost třígólové střelkyně Dominiky Kubišové. Foto: Štěpán Černý Radost třígólové střelkyně Dominiky Kubišové. Foto: Štěpán Černý
17. 4. 2017 Ženský florbal (0) KOMENTÁŘŮ

Bylo super, že jsme se v semifinále rozehrály, pochvaluje si superfinálová hrdinka Dominika Kubišová

 



Jako první hráčka v historii Superfinále vstřelila hattrick a svůj Herbadent vrátila po čtyřech letech na mistrovský trůn. I podle vlastních slov odehrála Dominika Kubišová jeden z nejlepších zápasů své florbalové kariéry!

Tygřice nevstupovaly do zápasu jako favoritky, záhy se ale dostaly do vedení a prakticky celé utkání zkušeně kontrolovaly. „Je to bombastické, určitě jsme takový výsledek nečekaly. Jsme strašně šťastné, že jsme to dokázaly,“ září superfinálová hrdinka. „Ale věřily jsme si. Letos jsme s Vítkovicemi odehrály skvělé zápasy, v kterých jsme vedly, ale nedokázaly jsme to dotáhnout do konce. Jsme rády, že se to podařilo právě v tom nejdůležitějším utkání,“ dodává.

Odchovankyně pražského oddílu SK Dvojka nejprve dvakrát v první třetině vymetla šibenici branky Lenky Kubíčkové, třetí zásah pak přidala při přesilovce tři minuty před koncem po sólu z vlastní poloviny. „Mám obrovskou radost. Určitě je to pro mě jeden z nejlepších zápasů v životě. A jsem ráda, že to bylo právě tady,“ říká.

Zatímco Vítkovice měly po jasném semifinálovém vítězství nad Ostravou dlouhé volno, Herbadent musel proti Chodovu bojovat o finále v sedmém zápase. „Bylo super, že jsme se v semifinále rozehrály. Za to děkujeme i Chodovu,“ chválí rivalky z Jižního Města.

Mladá útočnice si pochvaluje i superfinálovou atmosféru. Na ženský boj o titul dorazilo 8072 diváků a samozřejmě nechyběli ani skalní příznivci obou soupeřů. „Děkujeme všem fanouškům, že sem přišli a podporovali nás,“ vzdává hold fandům.

Kubišová mohla dokonce přidat i čtvrtý gól, při powerplay Vítkovic ale trefila pouze tyč prázdné brány. „Ale asi už mě to ani nemrzí,“ povídá pobaveně. „Určitě teď budeme slavit. Ale kam půjdeme, to si necháme jen pro sebe,“ směje se superfinálová hrdinka.


Autor: Redakce Florbal.cz



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*